A koronavírus után
ajandek tarsas blog egyedi tarsasjatek foto 01
Mi a legjobb ajándék?
november 4, 2019
ajandek tarsas elmaradt bulikra koronavirus
Ajándék társas bepótolt ünnepekre
június 4, 2020

Ismét aktívak vagyunk. A beszállítóink ismét aktívan dolgoznak, így a megrendelések teljesítése is könnyebben megy innentől. Újult erővel várjuk az ajándék társas ötleteket és megrendeléseket.

Reméljük mindenki sikeresen és megbetegedés nélkül vészelte át ezt a nehéz időszakot. A szabályzások feloldásával ismét összejöhet a család, a barátok és megrendezésre kerülhetnek az ünnepségek, születésnapok, legénybúcsúk, leánybúcsúk és egyéb kisebb létszámú összejövetelek. Mindezek remek alkalmat nyújtanak egy ajándék társas átadására és lejátszására.

A mi partnereink is újra megkezdték a munkát teljes üzemben. Ezáltal gyorsabban tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. A korona vírus alatti önkéntes izoláció alatt, sajnos nem minden partnerünk tudta határidőre leszállítani a munkákat. Ezért kénytelenek voltunk mi is kicsit lassítani a tempón. De örömmel tudatjuk, hogy újra 100%-os a kapacitással dolgozunk.

A nagyobb létszámú rendezvények továbbra sem tarthatóak meg, de szerencsére a társasjátékozáshoz nem kell 200 ember. Elegendő egy család, vagy egy baráti társaság. Valamint az elhalasztott ünnepeket, születésnapokat is meg lehet végre tartani. Számos helyen előfordult, hogy szeretteinket csak egy virtuális vagy online köszöntésben tudtuk részesíteni. Rengeteg összejövetelt el kellet halasztani és át tenni egy másik időpontra. Ez az idő elérkezett. Mostantól meg lehet tartani a bulikat. Ehhez pedig nincs is jobb mint egy meglepetés ajándék társasjáték, amivel az egész bulit fel lehet dobni.

Reméljük mindenkinek jól telt ennek ellenére a karantén időszak és újult erővel tudjuk belevetni magunkat a társas összejövetelekbe.

Mi segítünk ezeket még maradandóbbás és feledhetetlenné tenni.