Minijátékok

Mini Játékok

Itt megtalálhatjátok az egyes mini játékokhoz tartozó szabályokat.

1. Sör pong/víz pong:

Veszel egy vagy több min. 3 dl - es poharat,melyet 3/4-ig töltesz sörrel/vízzel. A feladat,hogy a játékosnak az asztal egyik szélére kihelyezett pohárba az asztal másik oldaláról egy pattintással bele kell ejtenie a pohárba a pingponglabdát.

2. Zsebsztori:

Annak a játékosnak,aki ilyen mezőre lép ki kell hívnia egy társát zsebsztori előadására. A többi játékos 3-3 egymástól független mondatot ír a zsebsztori résztvevőinek, akik ezt összehajtva elteszik a zsebükbe. A kihívott fél meghatároz egy rövid szituációt, melyet elő kell adniuk. Azok a játékosok akik nézői a zsebsztorinak időnként tapssal jelzik,hogy melyik játékos húzzon elő egyet a cetlik közül, amit abban a pillanatban bele is kell illesztenie a kialakult helyzetbe.

3. Gumicsúzli:

Állítsatok fel az asztalra 6 db műanyag poharat, melyeket a játékosnak az asztal másik oldaláról egyetlen gumival kell lecsúzliznia.

4. Rajzpróba

Aki erre a mezőre lépett a rajztehetségéről kell, hogy számot adjon. Választ maga mellé egy társat (ő lesz aki kitalál), azok a játékosok, akik kimaradtak meghatározzák azt a szót, amit le kell rajzolni. Természetesen a feladat akkor tekinthető teljesítettnek, ha a szó kiejtésre kerül a rajz alapján.

5. Pénzpattintó

Ebben a játékban egy pohárba kell egy tetszőleges érmét (10-es, 20-as, 50-es, stb.) belepattintani úgy, hogy mielőtt a pohárban landolna, legalább egyszer pattannia kell az asztalon is. Nem könnyű dolog ez tekintve, hogy az asztalon pattanás után még a pohárba is bele kell esnie a pénznek. Ha 3szor sikerül, a játékos teljesítette a feladatot.

6. Mutasd magad

Aki erre a mezőre lépett a testét kell hogy átmozgassa. Választ maga mellé egy társat (ő lesz aki kitalál), azok a játékosok, akik kimaradtak meghatározzák azt a szót, amit játékosunk mindeféle hangadás mellőzésével el kell hogy mutogasson.(segédeszközök használata tilos!) Természetesen a feladat akkor tekinthető teljesítettnek, ha a kitaláló kimondja az elmutogatott szót.

7.Ki vagyok én?

A játékostársaid egy kisméretű papírra felírnak egy nevet (lehet az egy állat neve,meseszereplőé, hírességé a lényeg,hogy mindenki ismerje) ezt a papírt te fel kell,hogy ragaszd a homlokodra anélkül,hogy megnéznéd.A társaid rövid utalásaiból egy körön belül ki kell találnod,hogy ki is vagy te.

8. Kapd el,ha tudod!

Helyezz a kézfejedre 10 db bármilyen tollat vagy ceruzát. A kézfejedről dobd fel a levegőbe a tollakat,és egy mozdulattal kapd el mindet. Erre a mutatványra 1 perced van.

9.Lufi reptetés

Társaid fújjanak fel neked 3 db lufit.Ezeket a lufikat neked 1 percig kell a levegőben tartanod úgy, hogy csak a kezedet használhatod.

10. Szinkron dobás

Helyezz az asztalra egymás mellé 2 db bármilyen poharat egymástól 30 cm távolságra. Állj szembe a poharakkal, jobb és bal kezedben is legyen egy-egy pingpong labda. Egy pattintással úgy kell belepattintaod a labdákat a pohárba,hogy nagyjából egyszerre érjenek bele.

11.Lufitornádó

Fújj fel 1 db nagyobb méretű lufit. Állíts fel 6 db műanyag poharat egymáshoz közel az asztalon.A felfújt lufi elengedésével mind a 6 poharat le kell tarolnod. Erre a feladatra 1 perced van.

12.Pénzkidobás

Álló helyzetben szoríts a cipőd közé egy feles poharat,és próbálj meg abba beledobni egy 10 forintos érmét.

13. Villa bowling

A villa bowlingban egy darab kétszázforintos érmét kell begörgetnünk a villa ágai közé. A villát ágaival lefele fektessük az asztalra, majd kb 30 cm távolságról próbáljuk az ágai közé gurítani egy 200Ft-os érmét. Egy perc áll rendelkezése a játékra.

14. Csizma az asztalon

A csizma az asztalon nevű játékban az asztalra kell repítenünk a lábbelinket úgy, hogy az ott is maradjon. A játékot párban is lehet játszani. Akinek hamrabb sikerül, az nyer.