Csapatépítő társasjáték
ajandek tarsas blog post kep 38 2 online tarsasjatek
Online társasjáték vagy hagyományos?
július 18, 2022
ajandek tarsas blog post kep 40 1 tejfakasztó társasjáték
Tejfakasztó ajándék? Piás társasjáték!
augusztus 1, 2022

Csapatépítő? Céges buli? Csoportos Rendezvény? Mi is lehetne jobb egy ilyen alkalomra, mint egy közös társasjáték, ami rólatok szól.

Egy ilyen buli során mindig az a legfontosabb, hogy csapat kovácsolódjon a dolgozókból vagy kollégákból. A legnehezebb része ennek, hogy miképpen érhető ez el.

Számtalan csapatépítő technika és játék létezik a világon és számtalan csapatépítő mentor ismeri már ezeket. Nagy eséllyel a dolgozók is kipróbálták már szinte mindegyiket. De mi most kínálunk egy új alternatívát. Az egyedi társasjátékot, ami teljesen személyre vagy jelen esetben CSAPATRA szabható.

Miért is jó ez csapatépítő szempontból?

Először is azért mert nincs is jobb, mint egy társasjáték ha arról van szó, hogy össze kell hozni egy csapatot. Az egyedi társasjáték rögtön egyszerre több embert is a tábla köré vonz, pláne akkor, ha a társasjáték róluk szól.

Másodszor pedig azért mert ezt a társasjátékot tényleg teljesen a csapatra lehet szabni. A tábla hátterének beállítható egy szuper csoportkép vagy egy komplett fotó kollázs is a dolgozókról és csapat tagokról. Valamint a szabályzatba minden olyan dolgot bele lehet írni, ami róluk szól. Lehetnek ezek közös sztorik, vagy munkahelyi intrikák, ugratások.

Ezen kívül akár teljesen tematikusan is meg lehet csinálni a társast. A szabályzatot úgy is össze lehet állítani, hogy a csapatépítő minden egyes pontját tartalmazza. Például ha az adott tréning egy bizonyos analógiára van felfűzve, akkor ennek minden egyes lépését be lehet illeszteni a lépés mezőkre, ezáltal aktiválva a végrehajtani kívánt feladatot.

Tehát ha például egy emberi piramist kell felépíteniük, akkor ezt nyugodtan be lehet írni az egyik mező feladata ként. Ezáltal az egész csapatépítő tréning egy társasjáték által irányítható. Így a két szórakozás és szórakoztatás eggyé válik.

Ez a megoldás mind nagy létszámú, mind kis létszámú csapat esetében működő képes. Ezért egyaránt rendelhető a kis és nagy rendezvényekhez egyaránt.

A csapatépítő társasjáték most azonnal rendelhető.

Nem kell mást tenni, mint ellátogatni a rendelő oldalunkra és minden adatot megadva leadni a rendelést. Persze úgy is lehet, hogy először letöltitek a szabályzat mintát, és már rendelés előtt megírjátok a szabályzatot.

Persze ehhez az sem árt, ha már jó előre eldöntitek, hogy hány lépéses társasjátékot szeretnétek rendelni a csapatépítő tréningre. Ezt is könnyen meg lehet tekinteni a rendelő oldalon.

Photos by: Diversity hands photo created by zinkevych – www.freepik.com

Staff photo created by standret – www.freepik.com