Tejfakasztó ajándék? Piás társasjáték!
ajandek tarsas blog post kep 39 2 csapatépítő tarsasjatek
Csapatépítő társasjáték
július 25, 2022
ajandek tarsas blog post kep 41 1 gamer társasjáték
Gamer társasjáték
augusztus 24, 2022

A tejfakasztó alkalmával mindannyian tudjuk, hogy sok alkohol szokott fogyni. Persze ez nem mindenkire igaz, de általánosságban igen. Szóval mi lenne ha ez nem egy céltalan piálásba torkolló ordenáré buli lenne, hanem egy társasjátékkal irányított fergeteges szórakozás.

A tejfakasztó nem játék dolog! De az egyedi társasjáték AZ!

Képzeld el, hogy amikor összegyűltök a fiúkkal akkor nem csak egy kocsmában összeverődve iszogattok céltalanul. Ezúttal rendelhettek egy társasjátékot, amit az újdonsült apukának címeztek és az összes közös sztorit felidézitek egy piálós társasjátékkal.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a tejfakasztó egyben egy újszülött világrajöttét hivatott megünnepelni, de ettől még ez az ünnepség valójában a férfiak utolsó igazi dorbézolása. Ezért lehet kiváló választás az egyedi társasjáték a bulihoz.

Mutatjuk is, hogy miért és hogyan lehetne egy kiváló szabályzatot írni egy tejfakasztó társasjátékhoz.

1: Mivel megérkezett a kisfiad / kislányod a családba, mostantól nem igazán lesz időd az alvásra. Ebben a körben ezért csukott szemmel dobj be egy felest. Reméljük így is megtalálod a szádat.

2: Gyereked született és nagyon sok törődést és figyelmet igényel. Ezért te nagyon le lassulsz innentől. Minden dobásod eggyel kevesebbet ér mostantól a játék végéig.

3: A barátaid mind eljöttek a tejfakasztóra. Örülsz neki hogy együtt ünnepelhetitek meg a gyermeked születés napját. De vajon te tudod e fejből a barátaid születésnapjának dátumát? Ahányat eltalálsz, annyit léphetsz előre.

4: Annyira örülsz neki, hogy gyermeked született, hogy örömödben mindenkivel szeretnél inni egy kört. Légy te most a pincér és szolgálj fel egy italt mindenkinek aki játszik.

5: Nem is igazi a tejfakasztó némi alkoholfogyasztás nélkül. De figyeljetek oda a mértéktartásra. Nehogy valaki az árokban vagy a WC-n végezze. Addig nem ihatsz alkoholt a játék során, amíg ötöst vagy hatost nem dobsz.

6: Mivel ez az első gyereked ezért mindenképpen boldog lehetsz. Nem tudod még, hogy mi vár rád. A gyereknevelés nem csak játék és szórakozás. Komolyan fel kell készülnöd rá. Készülj fel most is egy zsebszöveg játékkal.

Annyi mindenesetre biztos, hogy ez csak néhány ötlet a játék szabályzat megírására. Amennyiben feltöltitek a játékot személyes sztorikkal, akkor a társasjáték garantáltan egyedi partit fog eredményezni.

A tejfakasztó pedig egyenesen feledhetetlen lesz!

Nincs is más dolgotok, mint ellátogatni a rendelő oldalra és összeállítani a megfelelő társasjátékot. Ha előre fel akartok készülni és letölteni a szabályzat mintákat, akkor látogassatok el ide. Ha pedig további kérdéseitek lennének, akkor keressetek meg nyugodtan bármilyen elérhetőségen.

Photos by: Beer friends photo created by prostooleh – www.freepik.com Young photo created by pch.vector – www.freepik.com