Egyedi társasjátékot kerek születésnapra
ajandek tarsas blog post kep 06 tarsasjatek rendeles
Mikor kell leadni a társasjáték rendelést?
augusztus 31, 2020
ajandek tarsas blog post kep 08 egyedi tarsasjatek virushelyzet
Ajándék Társasjáték a vírushelyzetben
november 4, 2020

Közeledik a nagy születésnap? 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 vagy netán 100 éves lett egy barátod vagy rokonod esetleg munkatársad? A kerek születésnapokat illik egy nagy ajándékkal megünnepelni. Erre tökéletes választás egy egyedi ajándék társasjáték!

Közeledik a nagy nap? 30 éves lett a legjobb barátod? Betöltötte a 40-et a legkedvesebb rokonod? 50 lett a tök jó fej főnököd? 60 éves lett a nagypapa? Nem tudod mit adj ajándékba? Hát mi tudjuk!

Egy születésnap mindig remek alkalom az ünneplésre és az ajándékozásra. Ilyenkor mindenki elgondolkodik azon, hogy mi lennea legjobb ajándék egy ilyen alkalomra. Plána ha éppen kerek születésnapot ünnepel valaki. Olyankor még nagyobbat kell gurítani. Itt jön képbe az egyedi ajándék társasjáték.

Egy személyes társasjáték azért nagyaszerű ajándék, mert az ilyen kerek születésnapokon mindig sokan összegyűlnek és kiváló lehetőség adódik egy remek társasjáték partira. Még inkább remek a lehetőség együtt felidézni az ünneplet elmúlt 20, 30, 40 vagy akármennyi éveinek legemlékezetesebb pillanatait. Ha pedig ügyesen összeállítjátok a szabályzatot az ünnepelt életének jelentős vagy vicces momentumaiból, akkor a szórakozás garantált.

Képzeld csak el, hogy a nagymama 60. születésnapjára adtok egy ajándék egyedi társasjátékot, amely 36 lépésből áll és minden egyes lépésnél felidézhettek egy fantasztikus közös emléket. Például: Emlékszel, amikor az unokákkal elmentünk az állatkertbe? Leragadtatok a zsiráfoknál az unokákkal. Maradjatok is itt. Egy dobásból kimaradsz. Vagy esetleg: A mama meggyes rétesénél nincs finomabb! Mivel ilyen remekül sütsz, most sorolj fel minden hozzávalót a kedvenc süteményedhez. Ha nem megy lépj vissza 3-at!

Vagy itt egy másik példa. A legjobb barátod 30 éves lett! Szeretnéd megajándékozni egy szuper egyedi ajándékkel, ami olyan személyes, hogy minden közös emléket fel lehet vele idézni! Az ajándék társasjáték a legjobb választás ehhez! Úgy szabhatod személyre, hogy közben a legkedvesebb közös emlékeiteket is megidézhetitek játék közben. A felnőtt+alkohol verzióban pedig még a hangulatot is lehet fokozni. Például: A legnagyobb buli kellős közepén egyszercsak elindultál haza tök részegen. Mindenki téged keresett! Büntetésből menj most is haza. Lépj vissza a start mezőre. Vagy például: Rengeteget pecáztunk együtt! Sorolj fel legalább tíz fajta Magyarországon fogható halat. Ha nem megy, kimaradsz egy dobásból!

Itt egy másik lehetőség. A legjobb fej munkatársatok most tölti be az 50-et! Mindenki azon agyal a cégnél, hogy mi lenne a legjobb ajándék. Erre te bedobod az egyedi társasjáték ötletét. Mindenkinek tetszik! Nincs más dolgotok, mint megrendelni a társasjátékot a weboldalunkon. Úgysem kell kifizetni a rendeléskor, csak miután minden elkészült és postázás előtt áll a csomag. A megrendelés harmadik lépésénél le lehet tölteni egy kitölthető dokumentum sablont. A sablon segít abban, hogy elkészítsétek az egyedi társasjáték szabályzatát. Példa a munkatárs 50. születésnapjához: Te vagy az, aki mindig a legtovább nyomja a melót. Te vagy a túlórák hőse! Most is itt kell maradnod egy kis túlórára: 1 dobásból kimaradsz! Vagy például: Mindneki bizalommal fordulhat hozzád. Legyen szó munkahelyi vagy magánéleti problámáról. Jutalomból lépj előre 4-et!

Reméljük meg tudtunk győzni róla, hogy miért az ajándék társas a legjobb választás egy kerek születésnapra. És ne aggódjatok, biztosan el fog készülni még a nagy nap előtt. Legalább 2 héttel a születésnap előtt küldd el a rendelést, hogy minden elkészüljön időben. A szabályzatot ráérsz később is átküldeni. A lányeg, hogy a folamyat már elindulhasson hamarabb. Ha minden elkészült, akkor a csomag kiszállítása már nem igényel sok időt. A FoxPost legkésőbb 3 nap alatt házhoz szállítja a rendelésedet. Ha automatába kéred akkor akár 2 nap alatt is ott lehet a társasjáték.

Az egyedi társasjátékok szuper bulit garantálnak minden egyes születésnaphoz. De ha persze ez egy kerek születésnap, akkor még nagyobb bulit lehet csapni egy ilyen egyedi ajándék segítségével.

Jó szórakozást és rendelésre fel!

Photo: Background vector created by freepik – www.freepik.com