Erotikus társasjáték készítés
ajandek tarsas blog post kep 42 1 tarsasjatek osszeallitas
Egyedi társasjáték összeállítás
augusztus 31, 2022

Az erotikus társasjáték készítéséhez adunk néhány tippet.

Ha felnőtt társasjátékról van szó 18 karikás tartalommal, akkor az egyedi társasjáték a legjobb választás.

Gondolj csak bele: A már piacon lévő szex társasjátékok mindegyike előre legyártott szabályzatot és kellékeket tartalmaz. Az ajándék társas szabályzatához viszont azt írsz a szabályzatba, amit csak akarsz.

Az enyhén erotikus játékoktól egészen a teljesen perverzig azt csináltok a játék során, amit csak akartok, hiszen ti magatok állíthatjátok össze, hogy mi legyen a játékban. Így akármilyen pikáns játékot kialakíthattok magatoknak.

Egy ilyen erotikus társasjáték kiváló ajándék lehet.

Esetleg lehet Valentin napra is ajándékozni a párodnak. De születésnapra is adható, vagy bármilyen egyéb jeles eseményre is. Mindenképpen intim meglepetés lesz belőle.

Mint minden más esetben itt is célszerű előtte letölteni a szabályzat sablont. Természetesen a már meglévő ikonokhoz és szabályrendszerhez ebben az esetben egyáltalán nem kell alkalmazkodni.

Amennyiben szükség van rá még a táblán található ikonokat is szívesen lecseréljük. Más esetekben is sokszor csináltunk már teljesen egyedi táblát, egyedi lépés mezőkkel együtt.

Az erotikus társasjáték annyiban különbözik a hagyományos ajándéktársastól, hogy itt nem igazán alkalmazható a már meglévő szabályzatminta. Valamint a már előre összegyűjtött szabály elemek sem lesznek túl hasznosak.

Lényegében ez a fajta társasjáték egy külön kategória lenne az ajándéktársason belül, de ezt még nem készítettük el. Hamarosan viszont meg fog jelenni külön kategória ként a rendelés során.

Nem kell tovább kutatni a legjobb szex társasjátékért. Az ajándék társas egyedi és pikáns élményt nyújt bárkinek.

Ha szeretnél értesülni arról, hogy mikor fogjuk elkészíteni az erotikus társasjáték rendelés opciót kövess be minket Facebookon. Ott minden apróbb vagy nagyobb frissítésről hírt adunk.

Mindenképpen időben add le a rendelést. Legalább 1 héttel a jeles alkalom előtt érdemes. A szabályzat megírásához pedig hagyj szintén elegendő időt. Egy intim társasjáték szabályzatának megírása időigényes lehet, hacsak nem vagy már kellőképpen felkészült és a fejedben már meg is született a teljes forgatókönyv.

Ez esetben akár azonnal mehet is a rendelés.

Photos by: Neon border vector created by starline – www.freepik.com

Couple in bed photo created by lookstudio – www.freepik.com