Egyedi társasjáték összeállítás
ajandek tarsas blog post kep 41 1 gamer társasjáték
Gamer társasjáték
augusztus 24, 2022
erotikus társasjáték ajandek tarsas blog post kep 43 1
Erotikus társasjáték készítés
szeptember 7, 2022

A társasjáték összeállítás során több szempontot is érdemes figyelembe venni. Készítettünk róla egy listát nektek.

Először is érdemes figyelembe venni, hogy a játéktábla négy felé hajlik. Tehát a háttérkép amit küldenek szintén négy felé fog hajlani, de végül persze össze fog állni egy nagy képpé.

A másik fontos dolog, amit észben kell tartani a rendelés során, hogy gyerek, alkoholos, vagy alkohol mentes játékot akarnak e rendelni. Ezt már a rendelés első lépésénél el is kell dönteni.

Ezután fontos tudni, hogy a szabályzatokat előre le is lehet tölteni. Tehát mielőtt bármit is rendelnének nézzék meg hogyan néznek ki az előre elkészített szabályzat sablonok.

Társasjáték összeállítás előtt még fontos tisztázni, hogy a szabályzat külön blokkjait nem kell szigorúan betartani. Ez inkább csak afféle itiner. Sőt az ikonokat is ki tudjuk cserélni a táblán, ha szükséges, de egyszerűbb ha csak figyelmen kívül hagyjuk, ha ez a játék szempontjából nem fontos.

ajándék egyedi társasjáték tábla hajtás
ajándék társas 42 lépéses tábla

Fontos még azt is tisztázni, hogy a saját fotóval készülő társasjáték tábla minél több lépésből áll, annál többet fog kitakarni a háttérképből. 28 lépéses társasjátéknál látszik a legtöbb.

Amennyiben mégis több lépést szeretnétek, de a hátteret is szeretnétek jobban látni, arra az esetre készítettünk egy tábla verziót ami 36 lépéses és nem takar ki sokat a háttérből. Itt meg is lehet tekinteni.

42 lépéses társasjáték sajnos nem létezik ilyen verzióban. Ott már túl sok a lépésmező ahhoz, hogy körbe lehessen szerkeszteni a tábla szélére mindet.

Társasjáték összeállítás során érdemes még azt is tudni, hogy a fotó amit a háttérhez küldenek, fontos hogy jó felbontású legyen. A Facebookról letöltött fotó szinte minden esetben kevés ehhez. A mérete és minősége nagyon gyenge lesz.

És még nincs vége a listának. Van még néhány dolog, amit fontos tisztázni a rendelés leadása előtt.

A mellékelt videóban bemutatjuk, hogy pontosan mik is kerülnek a dobozba postázás előtt.

Fontos tisztázni azt is, hogy a mini játék kellékek csak akkor kerülnek a dobozba, ha a szabályzatban is van ilyen.

A társasjáték összeállítás nem is olyan bonyolult a sablonjaink segítségével. De ezeket vegyék figyelembe mindenképpen.

Hasznos tanács lehet az is, hogy a szabályzat megírása során meríthettek ihleteket tőlünk is. Már rengeteg szabályzat mintát szedtünk össze nektek. Van belőle felnőtt szabályzat minta és külön gyerek szabályzat minta is.

A postázással kapcsolatban is rendszeresen kérdezik rendelőink, hogy tudunk e automatába szállítani. A válasz IGEN!

Mivel a FoxPost-tal szállítunk ki mindent így van lehetőség automatába szállításra is. Ez sokaknak kényelmesebb lehet, mivel így nem kell otthon tartózkodni az átvételhez, valamint az ajándékkal való ‘lebukás’ esélye is sokkal alacsonyabb.

A választható automaták listáját itt lehet megtalálni.