Ha egyedi ajándék, akkor Ajándéktársas!
ajandek tarsas facebook post kep 03
Választható mini játékok
július 14, 2020
ajandek tarsas blog post kep 05 egyedi tarsasjatek
Egyedi Társasjáték bármikor bárkinek
augusztus 25, 2020

Ha egyedi ajándék, akkor Ajándéktársas!

ajandek tarsas blog post kep 04 egyedi ajandek

Sokan gondolkodnak, hogy milyen egyedi ajándék illene egy születésnapra, névnapra, esküvőre, legény- vagy lánybúcsúra. Mi tudjuk a megoldást! Az egyedi társasjáték a legjobb megoldás.

Miért a társasjáték? Mert ez a fajta társas szórakózás már nagyon régóta nyújt önfeledt szórakozást családoknak és barátoknak egyaránt. Ha együtt van mindenki, akkor az ajándéktársas igazán be tudja indítani a bulit.

Miért egyedi? Mert teljesen személyre szabható. De nem csak egy személyre, hanem akár egy egész társaságra. Ha például egy baráti társaság készíti, akkor a közös sztorikból fel lehet építeni egy hihetetlenül vicces és szórakoztató egyedi ajándékot.

Miért a legjobb? Mert ebben az egyedi ajándékban minden egyesül. Megvan benne az közös munka öröme, amikor összeállítjátok a teljes szabályzatot. Megvan benne a közös szórakozás, mivel játék közben az egész csapat együtt teljesíti a lépések által diktált kihívásokat. Megvan benne a személyes kötődés, mivel a játékot teljesen magatokhoz, vagy az ünnepelthez lehet igazítani.

Miért jó megoldás? Mert amikor valaki vagy valakik ajándékot akarnak adni egy szerettüknek vagy barátjuknak, akkor mindig nehéz kérdés, hogy mit is adjanak. Nem kell tovább gondolkodni. A legjobb egyedi ajándék itt van. Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy az ajándék társas, mind az ünnepelt, mind pedig az ünneplők legjobb választása volt. Elég csak megnézni a róluk írt véleményket.

Mit kell tenni? Csak meg kell rendelni a társasjátékot és elküldeni nekünk a szabályzatot, valamint opcionálisan feltölteni a fotót, amit háttér képként tudunk használni. MEGRENDELÉS ITT!

Photo: Ribbon photo created by drobotdean – www.freepik.com