Egyedi Társasjáték bármikor bárkinek
ajandek tarsas blog post kep 04 egyedi ajandek
Ha egyedi ajándék, akkor Ajándéktársas!
augusztus 17, 2020
ajandek tarsas blog post kep 06 tarsasjatek rendeles
Mikor kell leadni a társasjáték rendelést?
augusztus 31, 2020

Az oldalunk neve Ajándéktársas.hu, de tudjuk mi is, hogy ezeket a társasjátékokat nem csak ajándékba lehet adni. Meglephetitek vele saját magatokat is! Egy egyedi társasjáték bármikor szuper dolog lehet, nem kell hozzá születésnap vagy egyéb ünnepség.

Az egyedi társasjáték lényege, hogy teljesen magad alakítod ki az elejétől a végéig. A keretrendszert azért találtuk ki, hogy könnyebb legyen mindenkinek a szabályzat összeállítása, de természetesen ettől el lehet térni. Kisebb nagyobb változtatásokat bárki csinálhat rajta. Persze előtte egyeztess velünk vagy az email címünkön, vagy keress minket telefonon.

A jelenlegi rendszer lehetővé teszi így is, hogy a társasjáték teljesen egyedi maradjon. Mindössze annit kell tenni, hogy kiválasztod, hogy kicsinek vagy nagyoknak lesz, megadod a lépésszámot, kiválasztod a háttérképet (vagy töltesz fel hozzá saját fotót), majd megírod a szabályzatot, ami sokkal könnyebb ha a letöltöd előtte a játékhoz passzoló dokumentum sablont. Ezt csak ki kell tölteni és már kész is az egyedi társasjáték szabályzat.

Ezen kívül van mód arra is, hogy teljességgel egyedi társasjátékot csináljunk, amihez minden ötletet ti adhattok meg. Ez a fajta egyedi társasjáték viszont sajnos nem fér bele az erdeti árba. Ehhez előbb egyeztess velünk, és adunk rá egyedi árajánlatot. Klikk ide!

Ahogy már a cikk elején is említettük nem kell, hogy bármilyen apropó, ünnepség vagy évforduló miatt rendelj egyedi társasjátékot. Szimplán magadnak is rendelhetsz egyet. Mindenféle társasjáték sorakozik már így is esetleg a polcon. Ha pedig egy teljesen egyedi társasjátékot akarsz felrakni a polcra az Activity, a Monopoly vagy a Catan mellé, akkor a megfelelő helyen jársz. Gondold el, hogy milyen klassz lenne ha egy baráti összejövetel alkalmával a már említett megszokott társasjáték helyett elő tudnál venni egy Ajándéktársast. A szabályzatot nem kell teljesen személyre, vagy egy egyénre szabni. Általános dolgokat is írhattok bele. Ezáltal a társasjátékot teljes mértékben te magad alakítod.

Sőt! A játék minden egyes alkalommal megváltozhat. Nem kell ragaszkodni csupán egy szabályzathoz. Annyi szabályt készíthetünk hozzá, amennyit csak akarunk. Ezt akár otthon is kinyomtathatjátok, de akár tőlünk is kérhettek. Mi is szívesen megcsináljuk a kiválasztott háttér mintával és postázzuk nektek amint elkészült. Ennek persze van egy minimális díja. (1500Ft + postaköltség) De ezáltal igazán egyedi társasjáték lesz belőle, mivel így lényegében ez egy ‘sok-az-egyben’ játék lesz. Csak a tábla fix, a játékélmény viszont örökké változó. Olyan mintha egy folyton változó társasjáték lenne, aminek soha nincs egy fix kimenetele. Ez talán az egyik legjobb módja annak, hogy egy változatos társasjátékot hozzunk létre.

ajandek tarsas favicon retina 01 egyedi tarsasjatek

Az egyedi társasjáték talán legjobb módját sikerült ezzel közösen létrehoznunk. Mi adjuk hozzá a társasjáték kivitelező rendszert, a játékot pedig TI adhatjátok hozzá. Reméljük ez az ötlet nektek is elgalább annyira izgalmas, mint nekünk. Mi már készítettünk magunknak is számtalan egyedi társasjátékot, és mindegyik fantasztikusan szórakoztató volt. Csináljatok ti is hasonlóakat. Nincs más hátra, mint MEGRENDELNI!

Photo: Background photo created by freepik – www.freepik.com