Hogyan rendeljünk ajándék társasjátékot?
ajandektarsas egyedi doboz foto kellekek final 01
Menniyre lehet egyedi egy társasjáték?
június 4, 2020
ajandek tarsas facebook post kep 03
Választható mini játékok
július 14, 2020

Csináltunk egy útmutatót nektek, hogy megkönnyítsük a rendelést. Sok kérdésre megtaláljátok a választ ebben a cikkben.

 1. Megrendelő lap: Lépjetek be a megrendelő oldalra. Ha nem látjátok az online megrendelőlapot, görgessetek lejjebb. Legfelülre pár hasznos tanácsot tettünk, hogy megkönnyítsük a rendelést.
 2. Kinek adjátok ajándékba?: Először ki kell választani, hogy ki fogja kapni. Azért fontos ez, mert a társasjátékok eltérnek egymástól. A gyerek verzióban a feladatok és az ikonok is másak, valamint a minták is gyerekesebbek, mesésebbek. A felnőtt + alkohol verzióban szintén másfélék az ikonok. Egy plusz alkoholos ikon is van benne, ami a játékosot alkohol fogyasztásra kéri fel. A sima felnőtt verzióban nincs alkohol ikon, helyette egy beszédes mező van, ahol a játékosnak valamilyen társalgós játékot kell játszania. Ha kiválasztottátok a megfelelőt, klikkeljetek a ‘Következő lépés’ gombra.
 3. Lépészám választás: Itt tudjátok kiválasztani a bal oldali legördülő menüből, hogy hány lépésből álljon a társasjáték. A 28 lépéses játék 40-60 perces, a 36 lépéses játék 90-120 perces, a 42 lépéses játék pedig 150 percet meghaladó játékot eredményez. Persze ez nagyban függ a játékosoktól is. Tehát ezek az idők változhatnak.
 4. Háttér minta választása: Ugyanennél a lépésnél a jobb oldali legördülő menüből választható a háttér. Több féle előre elkészített minta van. Ezeket ha kiválasztjátok rögtön meg is jelenik alatta egy minta kép formájában. A gyerek verzióban több mesés minta található. A felnőtt verzióknál viszon inkább a hangulatok válogathatóak. Valamint itt választható az egyedi háttér fotó opció is. Ha ezt választjátok, akkor megjelenik egy képfeltöltés opció is rögtön a mintakép alatt. Ide főleg JPG formátumú és lehetőleg minél nagyobb felbontású fotókat várunk. Ez a lépés ki is hagyható, később is ráértek átküldeni. Sajnos a facebookról letöltött fotók nagyon be vannak tömörítve, ezért azok nagy valószínűség szerint nem lesznek jók. Ezután a ‘kövezkező lépés’ gombra kattintva mehettek tovább.
 5. A társasjáték neve: Itt lehet megadni, hogy mi legyen a társasjáték neve. Ez meg is fog jelenni végül a társasjáték táblán, ezért fontos, hogy jó nevet találjatok ki. Hasznos lehet pár példa:
  40 év a föld nevű bolygón (negyvenedik szülinapra)
  Laci partyjátéka (nevesített szórakoztató játék)
  Szabó Családi Társas Móka (egy egész családnak adható játékötlet)
  Andi és Gábor Esküvői Társasjátéka (esküvőre adható társasjáték)
  Iszogatós Party Társas (kisebb társaságoknak alkoholos társasjáték minta)
  Valamint ennél a pontnál adható meg az alcím is. Persze csak ha egyáltalán akartok adni ilyet. Ez nem kötelező. Itt van egy példa erre is.
  Cím: Kati Mókás Társasjátéka, Alcím: Kizárólag 30 felettieknek vagy alattiaknak (remek név egy harmicas szülinapra)
  A ‘következő lépés’ gombra kattintva haldhattok tovább.
 6. A játékmezők feltöltése feladatokkal: Ennél a résznél lehet megadni az egyes mezőkhöz tartozó feladatokat és kihívásokat. A játékot egy sablon rendszerre építettük fel, hogy határidőre legyártható legyen és hogy megkönnyítsük nektek a szabályzat kitalálásának folyamatát. Így nagyon könnyű összeállítani egy vidám egyedi társasjátékot. Aki többet szeretne megtudni a sablon rendszerről az keresse fel az ehhez tartozó oldalt. Ott mindent leírunk az ikonrendszerről, amit használunk. Akit érdekel, hogyan kell megírni egy szabályzatot az töltsön le egy előre kitöltött szerkeszthető dokumentumot innen. De röviden összefoglalva: Az ikonok meghatározzák milyen tipusú feladatot kell megadni a mezőkhöz. Például van ahol lépészám növelés vagy csökkenés kell. Van ahol újabb dobást vagy dobásból való kimaradást kap a játékos.
  A kihívás mezők ettől különlegesebbek. Ezeken egy minijátékot kell játszani párban vagy csapatban. A választható minijátékokról itt lehet többet elolvasni. Azért vannak választható játékok, mert a társasjáték dobozába nem fér bele bármi. Nem tudunk becsomagolni nagyobb játék elemeket, így csináltunk egy listát. Ezekhez a mini játékokhoz tudunk biztosítani kellékeket, és még a dobozba is bele fog férni minden.
  Ez a lépés teljes egészében kihagyható! Mivel a rendelés után mindenképpen felvesszük veled a kapcsolatot, így akkor már tudunk segíteni a szabályzat összeállításában. Valamint a kiválasztott társasjáték lépés szám és kategória függvényében azonnal küldünk egy szerkeszthető dokumentumot (docx formátumban), ami teljesen leegyszerűsíti a folyamatot.
 7. Személyes adatok megadása: Ennél a résznél csak a már jól ismert alap adatokat kérjük. Név, cím, ilyesmi. Ezekre is cask azért van szükség, hogy fel rudjuk venni veletek a kapcsolatot. Itt meg is kérnénk mindenkit, hogy pontosan adja meg az adatokat, máskülönben nem tudjuk megfelelő címre postázni a csomagot, amikor elkészül.
 8. Rendelés véglegesítése: Itt már csak egy összegzést kaptok a megrendelésről. Plusz itt lehet kiválasztani a fizetési módot is. Jelenleg 2 féle fizetési opció van. A postai utánvét, amikor csak a csomag készhezvétele után kell fizetni a kézbesítőnek. És az előre utalás, amit a válaszemailben kapott számla után lehet a megadott bankszámlaszámra elutalni.

Köszönjük, hogy végig olvastátok ezt az írást. Reméljük tudtunk vele segíteni mindenkinek!