Karácsonyi AKCIÓ!
ajandek tarsas blog post kep 08 egyedi tarsasjatek virushelyzet
Ajándék Társasjáték a vírushelyzetben
november 4, 2020
ajandek tarsas blog post kep 11 legjobb karacsonyi ajandek
Mi a legjobb karácsonyi ajándék?
november 9, 2020

Levittük az eredeti árat 15.990Ft-ról 12.990Ft-ra!

Itt van a karácsony és mi arra gondoltunk, hogy ezzel ajándékozunk meg mindenkit! És mi is lehetne jobb ajándék karácsonyra, mint az egyedi társasjáték.

A legjobb ajándékok mindig személyesek és nem az ár határozza meg egy tökéletes ajándék értékét. Persze nem árt, ha kicsivel olcsóbban lehet hozzájutni. Ezért indítottuk ezt az akciót, ami 2020 december 31-ig tart.

Hogy mi is az egyedi társasjáték? Személyre szabott társasjáték, amit az ünnepelt vagy megajándékozott személynek tudsz egyénileg összeállítani. Válaszd ki a játéktábla hátterét vagy küldj hozzá saját fotót. Írd meg az egyedi személyre szabott szabályzatot, ahogyan csak akarod. Rendeld meg és add ajándékba szeretteidnek.

Ha ajándék egyedi társasjátékot rendelsz 2020. november 5. és 2020. december 31. között, akkor az ár az eredeti 15.990Ft helyett most csak 12.990Ft. Nincs szükség kuponkódra, sem egyéb kulcs szavakra. Csupán annyi a teendő, hogy kitöltöd a megrendelést, és a rendelés véglegesítésénél az ár csak 12.990Ft lesz.

Kérjük most is vegyétek figyelembe, hogy a rendelést célszerű leadni az ünnep előtt legalább 2 héttel. Ez most a kialakult vírushelyzet miatt is nagyon fontossá vált.

Ha bármilyen kérdésetek lenne az akcióval, vagy a társasjátékkal kapcsolatban, akkor keresstek minket nyugodtan!