Mi a legjobb karácsonyi ajándék?
ajandek tarsas blog post kep 10 egyedi tarsasjatek karacsony
Karácsonyi AKCIÓ!
november 5, 2020
ajandek tarsas blog post kep 09 egyedi tarsasjatek megujulo
A megújuló társasjáték
november 24, 2020

Közeledik a karácsony. Minden az ajándékok körül forog. De vajon mi lehet a legjobb ajándék?

A választ természetesen mi sem tudhatjuk. De ötletet adhatunk.

Mindenki szeretné a lehető legjobb ajándékot adni a szeretteinek vagy barátainak. Ez egy fontos ünnep, amikor egy remek ajándékkal kifejezhetjük mennyire fontosak számunkra a megajándékozottak. De hogy mégis mi lehet a legjobb karácsonyi ajándék?

Szerintünk az Egyedi Társasjáték a legjobb karácsonyi ajándék!

Hogy miért? Mi teszi az ajándék társasjátékot a legjobb adható ajándékká karácsonykor? (Persze minden egyéb ünnepre is adható ajándék az egyedi társasjáték.) De karácsonykor talán még jobb választás mint máskor. Ilyenkor mindenki azt keresi, hogy valami maradandó és egyedi dologgal lephesse meg a másikat. Az egyedi társasjáték éppen ez!

A karácsonyi ajándék kiválasztásánál róhatjuk a boltokat és kereshetjük napokig vagy hetekig is akár a megfelelőt. Szörfözhetünk a webshopokban napokon át anélkül, hogy bármi egyedit is találnánk. Az ajándék ötletek pörgetése a neten egymás után szinte teljesen hiábavaló. Olyan mintha minden termék ugyanaz lenne és nem lenne közöttük semmi egyedülálló vagy kiemelkedő.

Ezért is lehet remek karácsonyi ajándék választás egy saját magad által összeállított egyedi ajándék társasjáték. Ha szeretitek a társasjátékokat, akkor mindenképp ez a legjobb. Ha nem vagytok a társasjátékok nagy rajongói, ez akkor is szuper választás. Mivel a megajándékozott személyre lehet szabni teljesen. De ha nem személyre akarod szabni, akkor is lehet belőle egy kiváló móka. Csupán annyi a dolgod, hogy a szabályzatot olyanra csinálod amilyenre szeretnéd.

Ha pedig igazán nagy meglepetést akarsz okozni akár az egész család számára is, akkor ez megintcsak a legnagyszerűbb választás. Gondold el, hogy kiválasztasz egy jól sikerült családi fotót. Ez lenne a játéktábla háttere. Majd megírod a szabályzatot úgy, hogy a család minden egyes tagja kapjon benne egy kis szerepet. Vagy a szabályzatba építed a közös családi emlékeket. Szerintünk ez egy maradandó családi karácsonyi ajándék lenne.

A sorozatgyártott gagyi karácsonyi ajándékokkal tele van az internet. Szerintünk jobb ha nem azok küzül válogattok. Inkább találjatok ki egy ütős szabályzatot és rendeljétek meg a saját egyedi ajándék társasjátékotokat.

Photo: Frame photo created by user14908974 – www.freepik.com