Karácsonyi társasjáték
ajandek tarsas blog post kep 22 2 tarsasjatek mikulas telapo
Társasjátékot is hozhat a Mikulás!
október 21, 2021
ajandek tarsas blog post kep 25 1 ajandek tarsasjatek ertekeles
Köszönjük a pozitív értékeléseket!
november 16, 2021
Ismét itt van a karácsony és megint csak azon töröd a fejed, hogy mit adj ajándékba?

Szerintünk még mindig az egyedi társasjáték a legjobb karácsonyi ajándék!

Nem is nagyon szorul magyarázatra, hogy miért. A legtöbben már ajándékoztak egyedi tárgyakat a szeretteiknek és tudják, hogy micsoda örörm egy perszonalizált ajándék. Mindig öröm, ha olyat kapunk ami rólunk szól és teljesen személyre lett szabva.

Ha pedig már egyedi vagy személyre szabott ajándékról beszélünk, akkor a legtöbben már ismerik a nevesített ajándék tárgyakat, mint például a névre szóló bor, vagy a gravírozott termékek. Sőt a saját fotóval, képpel ellátott ajándékok is közismertek már, mint például a egyedileg nyomott pólók vagy bögrék.

De az egyedi társasjáték sokkal több egyedi élményt nyújt!

Képzeljétek csak el, micsoda meglepetést okozhattok egy teljesen személyre szabott társasjátékkal, amit közösen játszhattok végig és lépésről lépésre ismeri fel a megajándékozott, hogy ez bizony TÉNYLEG RÓLA SZÓL!

Valamint akár még az egyedi társasjáték háttere is lehet karácsonyi mintájú. Tudtok küldeni saját fotót is, ami karácsonykor készült, de lehet válogatni akár innen is.

Ha úgy gondoljátok, hogy ez valóban nagyszerű karácsonyi ajándék lehet, akkor nincs más hátra, mint megrendelni.

Ha pedig további kérdéseitek lennének, keressetek minket nyugodtan. Igyekszünk mindenre válaszolni, amilyen gyorsan csak tudunk.

Photo: Christmas photo created by freepik – www.freepik.com