Társasjátékot is hozhat a Mikulás!
ajandek tarsas blog post kep 23 1 egyedi halloween tarsasjatek
Egyedi Halloween társasjáték
október 6, 2021
ajandek tarsas blog post kep 24 1 karacsonyi ajandek tarsasjatek
Karácsonyi társasjáték
november 3, 2021

Minden évben várják a gyerekek, hogy eljöjjön a mikulás és ajándékot tegyen a kis cipőjükbe vagy csizmájukba. De nem csak édességet és mikulás csomagot kaphatnak ilyenkor.

A mikulás hozhat akár egyedi társasjátékot is!

Bizony! Tudjuk, hogy legtöbbször csak kis csomagokat kapnak a gyerekek, de miért ne ajándékozhatnánk meg őket egy szuper gyerek társasjátékkal, ami csak róluk szól? Ez egy remek meglepetés lehet minden kisgyermek számára.

Persze időben meg kell rendelni, hogy odaérjen vele a mikulás.

Érdemes már jó előre kitalálni, hogy milyen legyen a társasjáték. Több féle gyerek társasjáték minta is rendelkezésre áll az oldalon, de ha igazán személyeset akarunk adni, akkor érdemes a saját fotó opciót választani. Több ilyen társasjátékot is készítettünk már.

De akár azt is lehet kérni, hogy egy meglévő társasjáték háttérre illesszük be a gyerekekről készült fotót. Itt van egy remek példa erre az esetre is. A szivárványos háttérbe beleszerkesztettük a gyerekek fotóját és remekül mutat. Ezt érdemes előre egyeztetni velünk emailben vagy telefonon, de a rendelés folyamán a megjegyzés rovatba beírva is megfelelő.

De arra az esetre ha nem lenne olyan fotó, amit szívesen használnátok, vagy a meglévő sablonok nem megfelelőek, akkor lehet keresni egy szuper háttérképet Mikulás vagy Karácsony témában is. Ezek is nagyon jól mutathatnak egy ajándék társasjátékon.

A lényeg, hogy mindenképpen egyedi lesz a társasjáték és maradandó megleptést adhatunk vele a gyerekeknek.

Ha pedig már a Mikulás hozza az ajándékot, akkor a szabályzatot is lehet ilyenre alakítani. Sok olyan ötletünk van, amit felhasználhattok egy ilyen tipusú társasjátékhoz. Íme néhány. Ollózzatok belőle nyugodtan.

1. Jó gyerekek voltatok az idén? A Mikulás mindent tud rólatok. Azt is ha jók voltatok és azt is ha rosszak. Most dobj a kockával. 1-től 3-ig rossz gyerek voltál és vissza kell lépned hármat, 4-től 6-ig jó gyerek voltál és előre léphetsz hármat.

2. A mikulás mindig olyan csendben érkezik, hogy nem is halljuk meg amikor itt van és hozza az ajándékot. Most rajtad a sor, hogy megmutasd mennyire tudsz csendben maradni. A következő dobásodig nem szólalhatsz meg. Ha elrontod egy dobásból kimaradsz.

3. Mielőtt eljönne a télapó minden gyereknek ki kell tisztítania a cipőjét vagy a csizmáját, mert koszos cipőbe nem rak ajándékot a mikulás. Ha kitakarítottad a cipődet a mikulás érkezése előtt előre léphetsz hármat, ha nem akkor vissza hármat.

4. A télapó az északi sarkon él, ahol nagyon-nagyon hideg van. Ezért van szüksége sok meleg ruhára. Te is vegyél fel sapkát, sálat, kesztyűt és maradj is így a következő dobásodig. Ha nem vállalod, egy dobásból kimaradsz.

5. A télapó mindig listát ír, mielőtt elhozná az ajándékokat. Felírja mindenki nevét egy nagyon hosszú papírra. Most rajtad a sor, hogy saját listát készíts. Sorold fel a játékos társaid teljes nevét. Ha sikerül újat dobhatsz.

6. A mikulás a saját szánkóján közlekedik, hogy mindenhova odaérjen és minden gyereknek elvihesse az ajándékát. Ez tutira egy nagyon gyors szánkó. Ettől most te is begyorsulsz. Innentől minden dobásod eggyel többet ér.

7. Ilyenkor mindig rengeteg édességet hoz a mikulás. Szinte megszámlálhatatlan mennyi cukorkát, csokit, mogyorót és gyümölcsöt kapsz. Megszámolni most nem kell csak tippelni. Öntsetek egy pohárba cukorkákat. Mindenki tippelje meg mennyi van benne. Aki a legközelebb van, előre léphet hatot.

8. Amikor érkezik a télapó nem láthatod meg őt. Általában éjszaka érkezik, amikor mindneki alszik. Aludni pedig csak csukott szemmel lehet. Most csukd be te is a szemed a következő dobásodig. Lesni nem ér. Ha kinyitod vissza kell lépned hármat.

9. A rossz gyerekek csak virgácsot kapnak a mikulástól. De te idén nagyon jó gyerek voltál. Ezt a mikulás is tudja. Jutalomból előre léphetsz ötöt.

10. Ilyenkor rengeteg helyre megy a mikulás, mert minden gyereket szeretne megajándékozni. Segíts neki, hogy odataláljon mindenkihez. Nézz a táblára és utána mondd meg ki hanyas mezőn van. Ha mindet eltaláltad, újat dobhatsz.

Szóval miért is ne hozhatna egy társasjátékot idén a mikulás? A társasjátékokat minden gyermek szereti.

Pláne ha róluk szól ez a társasjáték.

Ha pedig mindezt összekötjük a télapóval, akkor ez egy igazán varázslatos ajándékozás lehet. Persze könnyen meglehet, hogy maradtak még bennetek kérdések, az egész egyedi társasjáték rendelés rendszerrel kapcsolatban.

Ehhez javasoljuk, hogy először olvassátok el a gyakran ismételt kérdéseket vagy keressetek meg minket személyesen a megadott kapcsolatok egyikén.

Photos by: Christmas photo created by KamranAydinov – www.freepik.com
Santa claus photo created by KamranAydinov – www.freepik.com