Társasjáték házassági évfordulóra
ajandek tarsas blog post kep 19 1 tarsasjatek babavaro bulira
Készíts társasjátékot babaváró bulira
augusztus 4, 2021
ajandek tarsas blog post kep 21 1 tarsasjatek rendeles online
Társasjáték rendelés online
augusztus 25, 2021

A házassági évforduló minden pár számára emlékezetes esemény. Mit is adhatnánk ilyenkor ajándékba életünk párjának?

Az egyedi társasjáték a legkiválóbb ajándék ötlet erre az alaklomra!

Akár a párnak ajándékozzuk egy szép kerek évszámú évfodulóra, akár a saját párodat szeretnéd meglepni vele a házassági évforduló jeles napján, mindenképp nagy örömöt és meglepetést okozhatunk vele.

Mikor közeledik a házassági évforduló, már mindenki azon gondolkodik, hogy mivel lephetné meg a másik felet. Meglehet, hogy régóta együtt vagytok és már szinte minden létező ajándékkal megleptétek már egymást, így nagyon nehéz valami egyedit ajándékot kitalálni.

Az is lehet, hogy még a házasság korai éveiben jártok, de nem szeretnéd a párodat egy kaptafa ajándékkal meglepni, mivel a házassági évforduló mindkettőtök életében egy jelentőségteljes alkalom.

Persze az is lehet, hogy egy ismerős párnak közeledik a kerek évszámú házassági évfordulója. Aranylakodalom vagy ezüstlakodalom, esetleg gyémánt lagzi, de teljsen mindegy is. Lehet, hogy csak szeretnétek meglepni őket egy nem kerek évszámú évfordulóra, mindenképpen jó opció az egyedi ajándék társasjáték.

El is mondjuk, hogy miért!

Már össze is gyűjtöttünk néhány szabályzat ötletet arra az esetre, ha szeretnétek egy ilyen társasjátékot ajándékozni:

  • Minden házasság során vannak magas és mély pontok. Ennyi év alatt rengeteg dolgon mentetünk keresztül együtt. Most dobj a kockával kétszer. A magasabb értéket előre, az alacsonyabbat pedig hátra kell lépned.
  • A férfiak rendszeresen elfelejtik a házassági évfoduló időpontját. Ez hatalmas hiba. Olyan nagy hiba, ami ennek megfelelő mértékű büntetést érdemel. A játékban szereplő minden férj lépjen vissza a START mezőre!
  • Ugyan még csak nem régóta vagytok házasok, de már most tudjátok, hogy egy jó házasséghoz elengedhetetlen a kompromisszum készség. Most erről tehetsz tanúbizonyságot. Beszéld meg a pároddal, hogy melyikőtök marad ki a következő körből.
  • A házasság során nagyon sokszor kell egymás helyett megcsinálni valamit, vagy helyettesíteni egy-egy feladatkörben a másikat. Most a játékban is sor kerül erre. Cserélj helyet a pároddal a játéktáblán.
  • Tulajdonképpen a házasság is csak egy nagy társasjáték. Ketten játszhatjátok és társak vagytok mindenben. Ezért most a párod átléphet ugyanarra a mezőre ahol most állsz. Ha a párod van előrébb, akkor te léphetsz az ő mezőjére.
  • A házasság során rengeteg vita is előfordul. Minden pár másképpen kezeli a problémákat, de a legcélszerűbb, ha mindig minden vitás kérdést megbeszélünk. Most is kaptok a pároddal egy vitás kérdést, és zsebszöveg szabályokkal kell rendeznetek a nézeteltérést.
  • Remek élmény visszatekinteni a házasélet elmúlt pillanataira. Felidézni a szép emlékeket, vagy éppen a kevésbé szépeket. Még jobb ha erről vannak fotók vagy videók. De most inkább rajzolj le egy közös élményt. Ha párod kitalálja, előre léphest négyet.
  • A házasság egy nagyon szoros kötelék. Minden ember megosztja a másikkal a teljes életét. Ez az osztoskodás most kapóra jöhet. Dobj a kockával és a pároddal osszátok el egymás között a lépéseket.
  • Olyan régóta vagytok már együtt, hogy már jobban ismeritek a másik családját, mint a sajátokat. Ezt most be is bizonyíthatjátok. Játszatok egy ‘Ki kicsodát’, de szigorúan a családtagok lehetnek a feladványok.

Persze ezeken kívül még számtalan más szabályt kitalálhattok egy hasonló egyedi társasjáték szabályzatának megszerkesztéséhez. Mi is tudjuk, hogy nem egyszerű kitalálni a megfelelő szabályzatot, de bízunk benne, hogy megfelelő a kreativitásotok egy ilyen feladat megoldásához is. Amennyiben viszont fogytán lenne az inspiráció, nyugodtan meríthettek a fent említett példákból is, de összegyűjtöttünk már felnőtteknek való szabályzatból egy komplett listát, amit folyamatosan bővítünk.

Amennyiben tetszik netket az egyedi ajándék társasjáték ötlete, máris megrendelhetitek itt a weboldalon!

Valalmint ha már elolvastad ezt a cikket, akkor megköszönnénk, ha követnétek minket Facebook-on vagy Instán.

Photo by: Woman photo created by gpointstudio – www.freepik.com
Flower photo created by pressahotkey – www.freepik.com