Készíts társasjátékot babaváró bulira
ajandek tarsas blog post kep 18-1 sajat tarsasjatek keszites
Legyen saját társasjátékod
július 7, 2021
ajandek tarsas blog post kep 20 1 tarsasjatek hazassagi evfordulo
Társasjáték házassági évfordulóra
augusztus 19, 2021

Készíts társasjátékot babaváró bulira

ajandek tarsas blog post kep 19 1 tarsasjatek babavaro bulira

Ha azon gondolkodnál mit ajándékozz egy baba váró bulira, akkor remek hírünk van. Az egyedi társasjáték szuper meglepetés lehet erre az alkalomra.

Hogy miért dobna fel egy babaváró bulit egy társasjáték? Eláruljuk!

Amikor meghívnak egy babváró buliba, mindenki azon szokott gondolkodni, hogy mit is vigyen. Rengeteg tucat ajándék van, amit már mindenki látott vagy ismer. Miért is adnál egy sokadik baba rágót, játékot, vagy vicces rugdalózót, ha adhatsz egy remek egyedi társasjátékot, amivel nem csak a szülőket ajándékozhatod meg, de egyúttal maradandó babaváró bulit is adhatsz ajándékba.

A kiscipő, a csörgő, a pelenka, a babjáték mind-mind lejárt lemez. Az egyedileg gravírozott cumisüveg, a névre szóló fotóalbum, a nulladik születésnapi ajándékok, a cukimamis giccses cuccok egytől egyig elcsépelt dolgok. Mindenki látott vagy adott már ilyen ajándékot. Ezzel szemben az ajándéktársas egy teljesen új és egyedi meglepetés, amit még tuti hogy nem kaptak a leendő szülők.

Ha esetleg nem lennének ötletek, hogy miként lehet összeállítani egy egyedi társasjáték szabályzatát, összeállítottunk nektek egy kis segítséget. Ezeket az ötleteket nyugodtan lopjátok. Nem haragszunk meg érte. Sőt!

 • Már nagyon várjátok a baba érkezését. Számoljátok visszafelé a napokat. Most te is számolj visszafelé. Dobj a kockával és lépd le a dobott számot, de VISSZAFELÉ!
 • Nem akartátok megtudni a baba nemét. Úgy döntöttetek, hogy majd csak a születése napján akarjátok megtudni. Most viszont tippelnetek kell. Minden játékos tippelje meg, hogy fiú vagy lány lesz a baba. Majd dobj a kockával. 1-3ig lány, 4-6ig pedig fiú. Aki eltalálta, előre léphet hármat.
 • Minden leendő szülő azt gondolja, hogy a babázás csupa móka és boldogság. De készüljetek fel az árnyoldalára is. Innentől kezdve nem lesz többé alvás. A kialvatlanság pedig számtalan nehézséget tud okozni. 2 dobásból kimaradsz, hogy végre kialhasd magad.
 • Rengeteget gondolkodtatok a baba nevén. Folyamatosan ütköztettétek a véleményeket mire végül megtaláltátok a megfelelőt, ami mindkettőtöknek tetszik. Lássuk mire emlékeztek még. 1 perced van, hogy felsorolj 30 fiú / lány nevet. Ha nem sikerül, egy dobásból kimaradsz.
 • Egy kisbabával rengeteget kell foglalkozni. Minden időtöket és figyelmeteket neki kell majd szentelni. Mielőtt még megszületne érdemes erre felkészülni és minél több időt együtt tölteni és magatokra fordítani. Relaxálj most is egy kicsit. Egy körből kimaradsz.
 • A pelenkázás nem is olyan könnyű feladat, mint elsőre tűnik. Többször történhetnek apróbb balestek, mint hinnénk. Ez egy igazán sok figyelmet és precíziót igénylő feladat. Most bizonyítsd a rátermettségedet. Cserélj pelenkát a játékbabán 1 perc alatt. Ha nem sikerül egy dobásból kimaradsz.
 • A gyereknevelés rengeteg időt vesz igénybe. Nem tudsz olyan gyorsan haladni sem a karrieredben sem a házimunkkákal. Kicsit lelassulsz. Ez persze nem gond, de innnentől minden dobásod 1-el kevesebbet ér majd.
 • Egy gyermek születése az egyik legboldogabb pillanat az ember életében. Olyan feldobottnak érzed magad ettől, hogy rögtön újra fel is dobod a kockát és leléped a kapott értéket.
 • A kisbabák gondozásához elkél a segítség. Gyakran igénybe veszünk másokat, hogy kisegítsenek a gyerek körüli teendőkkel. Most is válassz valakit, aki ugyanarra a mezőre lép, ahol te most állsz.
 • A kisbabák a legcukibbak a világon. Cukibbak, mint egy halom kiskutya, vagy egy tonna kiscica. Most lássuk te mennyire vagy cuki. A következő dobásodat oszd szét játékostársaid között.
 • A kisbabák nevetése a legaranyosabb és legszebb dolog a világon. Senki nem felejti el, amikor a babája először ránevetett. Most mindenki próbálja meg utánozni egy kisbaba nevetését. Akinek a legjobban sikerül, az előre léphet hatot.
 • Amíg a babák nem tanulnak meg beszélni, addig csak gügyögnek. Ezért innentől kezdve te is csak bab nyelven beszélhetsz. Ha elrontod egy dobásból kimaradsz.
 • Egy babváró buliban mindenki csak a születendő gyerekről beszél. De most ejtsünk szót a szülőkről is. Nekik mostantól is szoros egységet kell alkotniuk, csak úgy mint eddig. Válassz egy párt magadnak és mostantól a másik dobását kell lelépnetek a táblán.
 • A szülés nagyon megvisel minden anyukát. Erre igazán nem is lehet felkészülni. Minden anyuka egy igazi hős. Azok a játékosok akik már anyukák, vagy várandósak, most előre léphetnek ötöt.
Ha pedig ez a sok ötlet nem lenne elég a saját szabályzat megírásához, akkor egészítsétek ki a saját ötleteitekkel. Sőt, igazán csak ezek tehetik emlékezetessé a babváró bulis társasjátékot. Minél több személyes emléket, vagy momentumot tudtok beleírni, annál jobb lesz a játék.

Reméljük sikerül némi inspirációt meríteni, vagy legalább megadtuk a kezdő lökést egy szuper egyedi társasjáték rendeléséhez.

Amennyiben lennének még kérdések keressetek minket nyugodtan a kontaktjaink valamelyikén. Ha pedig friss információkra vágysz akkor keresd fel a Facebook oldalunkra.

Vagy ha már mindent tudtok akkor irány a rendelés!

Photos by: Baby photo created by freepik – www.freepik.com
Invitation photo created by freepik – www.freepik.com