Társasjáték rendelés a vírushelyzetben
ajandek tarsas blog post kep 13 felnőtt társasjáték szabályzat segítség
Segítség a felnőtt társasjáték szabályzathoz
december 11, 2020
ajandek tarsas blog post kep 15 egyedi ajandek lanybucsura legenybucsura
Egyedi ajándék lánybúcsúra / legénybúcsúra
május 18, 2021

A COVID-19 járvány miatt sokan kérdezik, hogy változott e bármi az ajándék társasjátékok rendelésével kapcsolatban.

Az eddigi tapasztalataink szerint valóban lelassult kicsit az elkészülés és a kiszállítás folyamata.

Eddig minden rendelést tudtunk teljesíteni az előre megadott 5 munkanapos határidővel a szabályzat megléte után. Most azonban a nyomdai munkálatok is késlekednek és a kiszállítás is akadozik.

Minden el készül, csak egy kicsit tovább tart. 8-10 munkanap is lehet az elkészülés és kiszállítási idő. Ezért javasoljuk mindenkinek, hogy ha lehet, akkor minél korábban adják le a megrendelést. A legideálisabb az, ha a kiválasztott ünnepnap előtt legalább 2 héttel megkaphatjuk a rendelést. Így garantáltan meg fog érkezni az ajándék társasjáték.

A táblanyomatok elkészítése is kicsit tovább tart, mivel a poszternyomda, akivel kapcsolatban állunk, a vírushelyzet miatt kénytelen volt bezárni és cask kis kapacitással dolgoznak tovább. Még mindig szállítanak nekünk, de a folyamat lassabb lett.

A kiszállítás is lassabban megy. A FoxPost-tal szoktuk kiküldeni a csomagokat, de mostanában azt tapasztaltuk, hogy az eddigi 2-3 munkanapos kiszállítás helyett többször is 4-5 munkapba került, mire megérkezett a címre a társasjáték.

Sajnos ezekre a folyamatokra nem vagyunk hatással és nem rajtunk múlik a határidők betartása, de mindent megteszünk, ami rajtunk múlik, hogy minél hamarabb megérkezzenek a csomagok.

Szóval a lényeg, hogy legalább 2 héttel a kiválasztott időpont előtt meg kellene kapnunk mindent, ami a társasjáték elkészítéséhez szükséges.

Természetesen az 5 munkanapos határidő is működhet, de arra sajnos nem tudunk garanciát vállalni.

Photo: Food psd created by jcomp – www.freepik.com