Egyedi ajándék lánybúcsúra / legénybúcsúra
ajandek tarsas blog post kep 14 tarsasjatek rendeles virushelyzetben
Társasjáték rendelés a vírushelyzetben
április 14, 2021
ajandek tarsas blog post kep 16-1 naszajandek eskuvore egyedi tarsasjatek
Egyedi Társasjátékot Nászajándékba
június 8, 2021
Hamarosan itt van az esküvő szezon és hát mi is lehetne a legjobb ajándék egy legénybúcsúra vagy egy leánybúcsúra, mint az ajándéktársas!

Ha azon gondolkodnátok, hogy mivel lehetne feldobni egy legénybúcsú vagy lánybúcsú bulit, akkor mi adnánk nektek egy remek ajándék ötletet. Az egyedi társasjátékot éppen úgy találtuk ki, hogy szinte bármilyen alkalomra megfelelő legyen. A szokványos sablon ajándékok és közhelyes feladatok helyett, most itt a remek alkalom, hogy kipróbáljatok valami újat.

Amikor összegyűlnek a barátok és rokonok egy legénybúcsúra / lánybúcsúra, akkor a bulit fel szokták dobni olyan feladatokkal, amiket a vőlegénynek, vagy a menyasszonynak teljesítenie kell. Képzeljétek el, hogy ezt egy társasjátékkal valósítjátok meg. Segítünk miképpen lehet összeállítani egy ilyen remek egyedi társasjátékot.

Összeírtunk néhány példát a legénybúcsú / leánybúcsú társasjáték szabályzatához:

 • Hamarosan itt van az esküvő napja. Ez egy fontos dátum lesz az életedben. Most sorold fel az összes jelenlévő születésnap dátumát. Ahányat nem tudsz, annyit lépj vissza.
 • A feleségednek mostantól mindenben igazat kell adnod. Játssz egy zsebszöveget, ahol mindenben igazat kell adnod a partnerednek.
 • Kezdődik a családtervezési program. Mostantól a gyerekekre is gondolnod kell majd. Ez viszont nagyon le fog lassítani. Innentől minden dobásod eggyel kevesebbet fog érni.
 • A legénybúcsúdon / lánybúcsúdon bizonyítanod kell még utoljára, hogy bárkit el tudsz csábítani. Próbálj meg felszedni egy lányt / pasit, de be kell építeni a csajozós / pasizós szövegedbe a többiek által felírt szavakat. Ha sikerül előre léphetsz 6-ot.
 • Nemsokára férj / feleség leszel. A neved is meg fog változni. Mostantól csak az új neveden szólíthat téged mindneki. Aki elrontja, dobjon be egy pohárkával.
 • Az esküvő szervezés nagyon nehéz feladat. Rengeteg dologora kell odafigyelni és sok mindent kell észben tartani. A kör végén el kell mondanod, hogy ki hanyast dobott. Ha nem tudod mindet, akkor irány vissza a startra.
 • Az esküvű egyik legnehezebb része az ültetés megszervezése és kiosztása. Itt a remek alkalom, hogy bizonyíts. Az összes játékost át kell pakolnod a másik helyére.
 • A feleséged / vőlegényed kikökötte, hogy nem lehet stripper a legénybúcsún / lánybúcsún. Pótolni kell ezt a hiányt, ezért most neked kell megcsinálni az öltáncot a leendő férjnek / feleségnek. Sok sikert!
 • Mivel mostantól összekötitek az életetek, bizonytanod kell, hogy mindent tudsz a feleségedről / férjedről. Összeírtak neked 10 kérdést. Ahányszor hibásan válaszolsz annyit kell visszalépned.
 • A leánybúcsú / legénybúcsú elengedhetetlen része az italozás. Mostantól minden körben inni kell mindenkinek, ha elhangzik a „varázs szó”. Ezt ti határozzátok meg és egy körben csak egyszer lehet kimondani. Ha valaki többször is kimondja, az a következő körben nem ihat.
 • Egy jó házassághoz rengeteg türelem és megértés kell. Most is légy türelmes és megértő. Három körön át nem dobhatsz.
 • A házasságkötéssel arról is nyilatkozol, hogy mostantól mindenen megosztoztok. A következő dobásod összegét oszd szét a játékos társak között.
 • Nem szabad túl sokat innod a lánybúcsú / legénybúcsún, mert hamarosan megházasodsz. Ezért most mindneki másnak innia kell csak neked nem.
 • Csodálatosan romantikusra sikerült a lánykérés. Most idézd fel hogyan is történt. Kérd meg a kezét az egyik játékostársadnak, de leyél most is nagyon romantikus. Ha igent mond, újat dobhatsz.
 • Hamrosan együtt lesztek jóban, rosszban, egészségben, betegségben. Ezért a következő dobásodat oda kell adnod valaki másnak, de te is megkapod az övét.
 • Mindjárt itt a nagy nap. Ne feledd el, hogy IGEN-t kell majd mondanod. Gyakorolnod is kell. Innentől a játék végéig mindre igent kell mondanod. Ha nemet mondasz egy körből kimaradsz.
 • A leendő feleséged / férjed lesz a partnered egy életen át. Most viszont válassz egy partnert a játékos társak közül. Léptesd oda magad mellé, arra a mezőre, ahol éppen állsz.

Ez csak néhány ötlet a szabályzathoz, de természetesen a vőlegényről / menyasszonyról is bele lehet szerkeszteni rengeteg személyes részletet. Ezekehez sajnos nem tudunk segítséget nyújtani, de hiszünk abban, hogy a kreativitásotok megold mindent. Legyen a lánybúcsú / legénybúcsú elengedhetelen kelléke egy szuper egyedi társasjáték.

Az ajándék társasjáték, pedig nem csak a legény vagy lánybúcsún használható fel. Ha a szabályzatot átalakítjátok, akkor onnantól egy új társasjáték lehet belőle. Ezért is nagyon praktikus ajándék egy ilyen alkalomra egy egyedi ajándéktársas.

Reméljük legalább olyan jól fogtok szórakozni a házasélet vagy a lánybúcsú vagy a legénybúcsú alatt, mint amilyen remekül sikerül egy ilyen társasjáték.

Szóval már nincs is más hátra, mint hogy megrendeljétek a lánybúcsú / legénybúcsúra a társasjátékot és kitaláljátok a szabályzatot, ami minden bizonnyal egy emlékezetes partyt fog eredméynezni mindannyiótok számára. Irány a rendelés oldal!

Ha viszont még maradtak kérdések a fejetekben, akkor javasoljuk, hogy nézzétek át a gyakran ismételt kérdéseket, vagy keressetek minket az elérhetőségeink bármelyikén.

ajandek tarsas blog post kep 15-2 egyedi ajandek lanybucsu legenybucsu

Tulajdonképpen a házasság sem más, mint egy hosszan tartó TÁRSAS JÁTÉK!

Photos by: Background photo created by jcomp – www.freepik.com

People photo created by Racool_studio – www.freepik.com