Teljesen egyedi ajándék társasjáték
ajandek tarsas blog post kep 21 1 tarsasjatek rendeles online
Társasjáték rendelés online
augusztus 25, 2021
ajandek tarsas blog post kep 23 1 egyedi halloween tarsasjatek
Egyedi Halloween társasjáték
október 6, 2021

Sokan kérdezik, hogy vállalunk e teljesen egyedi ajándék társas készítést is? A válasz:

Igen! Vállalunk!

Természetesen vannak feltételek vagy kérések, amiknek nem tudunk megfelelni. Sajnos nem tudunk elkészíteni akármit. Ebben a posztban össze is szedtünk mindent, amit tudni kell.

  1. A tábla mérete fix. 600x450mm. Erre a méretre tudunk nyomtatni majd felkasírozni akármit. Nem kell a megadott tábla sablonok közül válogatni annak, aki tud teljesen egyedi grafikát készíteni hozzá. Vagy esetleg van grafikus imserőse, vagy meg tud bízni egyet és tud segítséget kérni tőle. A lényeg, hogy a méret az fix. Akármilyen formátumban lehet küldeni a grafikát, de a legjobb, ha PDF-et kapunk.
ajandektarsas doboz matrica

2. A doboz mintáját nem tudjuk megváltoztatni. Előre nyomtatott dobozaink vannak és ezekre már nem tudunk teljesen egyedi mintát tenni. DE! A dobozon hagytunk egy felületet, amit tudunk matricázni. Itt van egy kép róla hova kerülhet a matrica. Ennek a mérete: 170x60mm

3. Egyéb papír alapú társasjáték kiegészítőket is tudunk készíteni. Több esetben előfordult már, hogy az egyedi társasjátékhoz kártyákat vagy játékpénzt kellett készítenünk. Természetesen a Te saját társasjátékodhoz is tudunk ilyet készíteni. A javasolt méret a kártyákhoz 60x90mm. De ettől eltérő méretben is vállalunk kártya készítést. Lehet rajta egy oldalas vagy két oldalas nyomat is. A kártyákat külön kérésre akár laminálhatjuk is.

4. Egyedi bábukat még eddig nem készítettünk. De ezt is meg tudnjuk oldani. Ezeket úgy tudjuk előállítani, ha kapunk fotókat vagy egyedi illusztrációkat a játékosokról. Ezeket később kinyomtatjuk, lamináljuk és egy műanyag talp segítségével tudunk belőlük kis egyedi bábukat is készíteni.

5. Teljesen egyedi kellékeket is lehet kitalálni egy társasjátékhoz, úgy mint például óriás dobókocka, kártyapakli, külömböző méretű és alakú karton formák, külömböző mérető és anyagú labdák, de sorolhatnánk a végtelenségig. Ezeket minden esetben a játék megrendelőjének kell biztosítania és utólag belehelyezni a dobozba.

6. Tudunk készíteni népszerű társasjátékok mintájára is egyedi ajándék társast. Többször csináltunk már Monopoly vagy Gazdálkodj okosan alapú társasokat. Ezekhez a grafikát minden esetben a megrendelők készítették el.

Fontos megjegyezni: A játéktábla megtervezésésnél célszerű figyelembe venni, hogy a tábla 4 felé hajlik. Ezért amikor a grafikát készítitek a táblához célszerő a fontosabb elemeket, vagy a kisebb részleteket nem a hajtás vagy a vágások vonalára tervezni. A tábla pontosan 4 szeletre oszlik. Minden negyed mérete 300x225mm. Ettől még az egyedi minták bármilyenek lehetnek, csak célszerű a hajtásokra és a vágásokra is odafigyelni.

Ha minden tiszta és világos akkor már nincs is más dolgotok, mint megrendelni az egyedi ajándék társasjátékot. A megrendelő oldalon célszerű a megjegyzés rovatba feltüntetni az egyedi kívánalmakat.

Vagy ha teljesen egyedi társasjátékot készíteni és még további kérdéseid vannak, akkor viszont ajánljuk, hogy keresstek fel minket az elérhetőségeink bármelyikén.

Ha pedig inkább szeretnél velünk chatelni, vagy messengeren keresztül elérni, akkor javasoljuk, hogy csatlakozz Facebook közösségünkhöz és onnan is bármikor ránk írhatsz vagy ránk csöröghetsz további kérdésekkel.


Cover photo: Character vector created by vectorjuice – www.freepik.com