Egyedi Halloween társasjáték
ajandek tarsas blog post kep 21 1 teljesen egyedi ajandek
Teljesen egyedi ajándék társasjáték
szeptember 28, 2021
ajandek tarsas blog post kep 22 2 tarsasjatek mikulas telapo
Társasjátékot is hozhat a Mikulás!
október 21, 2021

Azt már tudjuk, hogy szerintünk mi lehet a legjobb karácsonyi ajándék. De már nem csak a karácsonyt, a halottak napját vagy a mindenszenteket ünnepeljük, hanem egyre elterjedtebb a Halloween megünneplése is. Ilyenkor általában a gyerkek házról házra járnak és csokit kérnek, cserébe azért, hogy nem ijesztik meg az ott lakókat. De nem csak ez lehet ilyenkor hagyomány.

Társasjátékot is lehet játszani Halloween alkalmából.

Mi a családban szintén sokat szotunk ilyenkor játszani. Általában vicces, ijesztő játékokat találunk ki a gyerekeknek és Ők is megpróbálnak ilyenkor megijeszteni minket. Ezeket az ijesztgetéseket másképpen is meg lehet valósítani.

A borzongást tovább lehet fokozni egy szuper egyedi társasjátékkal.

Nem is kell mást tenni, mint összeállítani egy vicces, ijesztő, hátborzongató de nagyon mókás szabályzatot. Ehhez készültünk mi is egy kis segítségel. Kiválogattunk a saját játékaink közül néhányat és csokorba szedtük. Nyugodtan használjátok fel őket a saját egyedi halloween társasjáték megtervezéséhez.

1 Ha erre a mezőre léptél, akkor meg kell találnod a az összes pókot, amit elrejtettünk a házban. Amíg meg nem találod mind a 10-et, nem dobhatsz újra. (Ehhez persze először el kell rejteni 10 műanyag pókot a házban.)

2. A Halloween során rengeteg cukrot és csokit lehet összegyűjteni. Olyan sokat, hogy szinte megszámlálhatatlan. Borítsatok egy pohárba cukorkákat. Mindenki tippeljen, hogy mennyi lehet benne. Aki legközelebb van a valósághoz, az újat dobhat.

3. Helloween napján mindenhonnan ijesztő hangokat lehet hallani. De nem kell ettől megijedni. Sőt. Most neked is ijesztő szellem hangokat kell hallatnod a következő dobásodig.

4. Egy jó ijesztés nem is olyan könnyű feladat, mint azt elsőre gondolnánk. Innentől kezdve meg kell ijesztened az egyik játékostársadat. Bármikor ráijeszthetsz a játék során. Ha valóban megijed, akkor egy körből kimarad. Ha nem akkor te maradsz ki.

5. A szörnyek és szellemek elijesztése is feladatunk Halloween napján. Amíg azzal foglaltoskodsz, hogy elűzd az ártó lényeket, kimaradsz egy körből.

6. A szellemek át tudnak hatolni a falakon. Nagyon rémisztő lehet, ha egyszer csak egy falon keresztül megjelenik melletted egy igazi kísértet. Most te is megjelenhetsz egy általad választott játékostársad mellett. Lépj bárki mellé a táblán.

7. A vérfarkasok csak akkor változnak farkassá, amikor telihold van. Most éppen telihold van, és farkas ként nem játszhatsz tovább. Amíg nem dobsz páratlant a kockával, nem mehetsz tovább.

8. A vámpírok csak éjszaka tudnak mozogni, mivel a fény árt nekik. A sötétségben viszont azt csinálnak, amit akarnak. Kapcsoljátok le a lámpát és mivel ide léptél, most a sötétben azt csinálsz a táblán, amit csak akarsz, de csak 3 másodperced van rá.

9. A boszorkányok sperűnyélen lovagolva vágtatnak át az éjszakán. Te pedig megszerezted az egyik seprűjét. Ezzel sokkal gyorsabban tudsz haladni. Innentől minden dobásod eggyel többet ér.

10. Egy kísértet kastélyban találod magad. Itt minden nagyon rejtélyes. Az egyik ajtón belépsz és egy másikon jössz ki. Dobj a kockával. Annyit léphetsz előre, amennyit dobtál. Dobj mégegyszer és annyit lépj hátra emnnyit dobtál.

Ez persze csak néhány olyan ötlet, amit ti is bele írhattok a saját egyedi szabályzatotokba. Minél egyedibbé teszitek a szabályt, annál mókásabb lesz a játék. Érdemes annyi személyes élményt bele írni, amennyit csak tudtok.

Nem csak gyerekeknek lehet csinálni Halloween társasjátékot. A felnőtteknek is ugyanolyan szórakoztató lehet.

Ahhoz hogy ez a társasjáték még jobb és ijesztőbb lehessen, készítettünk nektek egyedi Helloween-es tábla hátteret. Reméljük tetszik nektek. A rendelő oldalon ki is tudjátok mostantól választani. Persze ha saját verziót szeretnétek, akkor akár innen is lehet válogatni saját hátteret.

Egyenlőre csak a gyerek verzióban lehet kiválasztani ezeket a háttereket. Valamint fontos még tudni, hogy ez a háttér csak limitált ideig elérhető:

LIMITÁLT KIADÁS:
2021.10.01 – 2021.11.30.

Amennyiben további kérdéseitek lennének, keressetek minket bizalommal, vagy olvassátok el a gyakori kérdéseket.

Photos by: Sale vector created by pikisuperstar – www.freepik.com
Tree vector created by studiogstock – www.freepik.com
Menu vector created by pikisuperstar – www.freepik.com