A leggyorsabb kiszállítás
ajandek tarsas blog post kep 29 1 valentin nap ajandek
Készíts társasjátékot Valentin nap alkalmából!
január 21, 2022
ajandek tarsas blog post kep 30 1 nőnapi ajándék
Virág helyett adj társasjátékot nőnapra
február 22, 2022
Többen is érdeklődtek, hogy mennyi idő alatt készül el az egyedi társasjáték?

Nos elkészíteni nem tart olyan sokáig. Ha mindent megkapunk a társasjátékhoz, legtöbbször 1 munkanap alatt elkészülünk vele. Persze ehhez szükséges, hogy a megrendelő is visszaigazolja vagy elfogadja az általunk elkészített tábla tervet még aznap. (Ez csak az egyedi fotóval készülő társasjátékokra vonatkozik.) Szóval ideális esetben 1 munkanap az elkészítés.

De meddig tart a kiszállítás?

Nos ez már más kérdés. Leginkább ettől függ, hogy mennyi idő alatt kaphatják készhez a társasjátékot.

Mivel mi a Foxpost-tal szoktunk kiszállítani, ezért rajtuk áll vagy bukik a kiszállítás sebessége. Általában az automatába helyezés után 2 munkanap alatt ki is viszik az ajándéktársast. Szóval ezzel kalkulálva a megrendeléstől számított 4 munkanap alatt már meg is érkezik a csomag. De van, hogy 5 munkanapot is várni kell. Ez több dologtól is függ: az automata ürítésétől, a kiszállító partner gyorsaságától, az időjárástól, vagy a telítettségtől.

Az ünnepi időszakok alatt például a kiszállítás nagyon lelassult. Olyan is előfordult, hogy a karácsonyi időszakban 7-8 munkanap alatt szállították ki a csomagokat.

De mi a leggyorsabb kiszállítás?

Nos a leggyorsabb mód az automatába történő kézbesítés. Ez esetben akár 2 munkanap alatt is megérkezhet a küldemény. Ehhez csak annyi kell, hogy minden feltétel teljesüljön.

Szóval ha mindent megkapunk a társasjátékhoz:

  • saját fotót, amennyiben saját fotós táblát rendelt
  • a fotó is megfelelő formátumú és méretű
  • a szabályzat is megérkezik a rendeléssel együtt
  • választ is kapunk a betervezett tábla mintára még aznap, mikor elküldtük

Ha valakinek valóban nagyon sürgős, hogy eljusson hozzá az ajándék, akkor kizárólag ezt a szállítási módot válassza. A rendelés során nincs más dolga, mint hogy a fenti listából mindennel elkészüljön előre és kiválasszon egy Foxpost automatát, ahova szeretné kérni a társasjátékot. Az elérhető automaták listáját itt találja.

Ha meg van a kiválasztott automata, akkor a rendelés során a megjegyzés rovatba, írja be, hogy oda kéri a csomagot és mi intézzük a többit.

Ez esetben valóban létrejöhet a 2 napos kiszállítás.

Ha további kérdéseik lennének az expressz gyors kiszállítással kapcsolatban, vagy bármi mással kapcsolatban, akkor vegyék fel felünk a kapcsolatot.

Ha pedig már mindent tudnak és mindennel el is készültek: IRÁNY A RENDELÉS!