Virág helyett adj társasjátékot nőnapra
a legygyorsabb kiszállítás
A leggyorsabb kiszállítás
február 17, 2022
ajandek tarsas blog post kep 31 1 husveti ajandek
Húsvéti ajándék? Ajándéktársas!
március 7, 2022

Március 8-án ismét nőnap van. Ilyenkor szokás a férfiaknak és fiúknak megajándékozni a környezetükben élő nőket és lányokat.

De a virág ajándék már olyan unalmas! Fel kellene dobni ezt az ünnepet valamivel! Valami új fajta ajándék nőnap alkalmából!

Hiszen a nők azok akik miatt a férfiak napjai egész évben színesebbek és teljesebbek. A nők és lányok teszik boldogabbá az életet minden pillanatát és ezért megérdemlik, hogy idén valami különlegeset kapjanak.

A csoki meg a virág legyen már a múlté!

Olyan egyszerű évről évre beballagni a legközelebbi virágboltba és kiválasztani egy virágot amivel meglepetést okozhatunk. Na de meglepetés ez egyáltalán? Igazi szívből jövő ajándék ez? Persze választhatunk valamilyen különleges virág fajtát is, de az akkor is csak egy virág marad. A tradíció persze tradíció, de az nem jelenti azt, hogy ettől ne lehetne eltérni.

Van aki egy kis édességgel vagy csokival szokott kedveskedni a virág helyett vagy azzal együtt. De ez is csak egy olyan dolog, amit meg lehet venni a sarki boltban és nincs semmilyen egyediség benne. Márpedig szerintünk megérdemli mindenki, hogy kicsit több energiát fektessünk ennek az ünnepnek az ajándékozásába.

Persze van, aki kifejezetten a virágot szereti, és tudjuk, hogy aki a virágot szereti az rossz ember nem lehet. Na de most nem is arról van szó, hogy mi ezt vitatnánk. Nem. Semmilyen problémánk nincs sem a vágott virágokkal, sem a cserepesekkel. Valamint nem akarjuk a virágboltok bevételét sem csökkenteni.

Mi csupán arra gondoltunk, hogy nem kell minden évben ragaszkodni ehhez a szokáshoz. Idén ajándékozz valami egyedit!

Az igazán szívből jövő és meglepő ajándék az, ami teljesen személyes. Az ajándék társas pontosan ezt kínálja. Az egyedi társasjáték összeállításával már eleve küldünk egy személyes üzenetet. Mégpedig azt, hogy foglalkozunk és törődünk a megajándékozott személlyel. Az egyedi társasjáték szabályzatának elkészítéséhez jól kell ismernünk a megajándékozott személyt vagy személyeket.

A személyre szabható ajándék akkor igazán eredményes, ha valóban az ajándékozott személyről szól. Ehhez pedig a társasjáték szabályzatába olyan közös vagy egyéni emlékeket kell bele írni, amik örömet okoznak a kiválasztott személynek. Majd amikor játék során a mezőkre lépve felidéződnek ezek az emlékek és még ezekért jutalom is jár, az élmény valóban felejthetetlen lesz.

Az ajándéktársas minden eddig elkészített játékával igazi, maradandó ajándékot és meglepetést tudott szolgáltatni a megrendelőknek. A visszajelzések alapján mindenkinek sikerült megélni a társasjáték és közös szórakozás élményével egybekötött múlt idézést.

Ezért gondoljuk, hogy nőnap alkalmából is igazi szuper ajándék lehet az egyedi társasjáték. Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Ha rendelés előtt szeretné megírni a játék szabályzatot, akkor látogasson el a játékszabály sablonokhoz. Ha pedig többet szeretne megtudni a rendelés menetéről, vagy az ajándéktársasról általánosságban, akkor nézze meg a főoldalunkat.

És ha már alaposan megismerte az egyedi társasjátékokat és elkészült minden hozzávaló, akkor irány a rendelési oldal.

A legújabb érdekességek és frissítések vagy éppen az aktuális akciók pedig a leghamarabb úgy érhetőek el, ha követnek minket Instagramon vagy Facebookon.

Legyen az idei nőnap igazán egyedi! Hagyjuk a szokásos virágot és most lepjük meg a szeretett nőket egy valódi személyes társasjátékkal.

Photo: Flower photo created by gpointstudio – www.freepik.com