Készíts társasjátékot Valentin nap alkalmából!
ajandek tarsas blog post kep 28 1 egyedi ajandek
Mit ajándékozz annak, akinek meg van mindene?
január 4, 2022
a legygyorsabb kiszállítás
A leggyorsabb kiszállítás
február 17, 2022
Azon gondolkodsz, hogy mit adj a párodnak Valentin nap alkalmából? Mivel is dobhatnád fel a leginkább a szerelem ünnepét? Mi is lehetne a legjobb ajándék Bálint napra?

Készíts a párodnak egy romantikus egyedi társasjátékot, amit a szerelmetek inspirált.

Az egy szál rózsa, vagy szivecskés plüssök már nem igazán számítanak jó ajándéknak. Olyan mintha nem is próbálkoznál igazán eredeti meglepetét készíteni a párodnak. Ha igazán fontosak vagytok egymásnak, akkor egy megfelelő ötlettel kell előrukkolni.

Az idei Valentin nap legyen emlékezetes attól, hogy te készíted a legjobb ajándékot.

Az egyedi társasjáték olyannyira személyes élmény lehet, amennyire csak akarod. A szabályzatot úgy állíthatod össze, ahogy csak szeretnéd, de nekünk is van néhány ötletünk:

  • Csempéssz bele rengeteg közös személyes élményt.
  • Idézd fel a legszebb és legemlékezetesebb pillantokat.
  • Emlékezzetek vissza közösen a meghitt alkalmakra.
  • Találj ki pikáns játékokat.
  • Gondolj ki néhány szerelem quizt, amivel próbára teheted a párod, vagy akár saját magadat is.
  • Nyugodtan adj hozzá némi erotikát is.

Többen is rendeltek már tőlünk ilyen társasjátékot és mindig hatalmas meglepetést okoztak vele a párjuknak. Nagy élmény egy közösen töltött este Valentin napon, amikor a szerelmeddel együtt idézitek fel párkapcsolatotok legszebb pillanatit, egy társasjátékon keresztül lépdelve.

Hiszen a párkapcsolat is egy Társas Játék.

Ha február 14 már úgyis be van jelölve a naptárban és még nem tudod mit adj, akkor hallgass ránk. Szóval mi lenne ha idén meglepnéd a párodat egy romantikus egyedi társasjátékkal? Hidd el ez jobb ajándék, mint bármi más ha eljön a Valentin nap ideje.

Ha szeretnél jó előre felkészülni és megírni a szabályzatot, hogy a rendelés során már csak be kelljen csatolni a megrendelő űrlapba, akkor itt találod a letölthető szabályzat sablonokat. De természetesen megrendelés során is letölthető a szabályzat és utólag is ráérsz megírni és elküldeni nekünk emailben.

Legyen a romantika ünnepe egy Ajándéktársas és ünnepeljetek meghitten egy kis játékkal megfűszerezve.