Egyedi Társasjátékot Nászajándékba
ajandek tarsas blog post kep 15 egyedi ajandek lanybucsura legenybucsura
Egyedi ajándék lánybúcsúra / legénybúcsúra
május 18, 2021
ajandek tarsas blog post kep 17-2 hazavato ajandek egyedi tarsasjatek
Mi a legjobb házavató ajándék?
június 18, 2021

Egyedi Társasjátékot Nászajándékba

ajandek tarsas blog post kep 16-1 naszajandek eskuvore egyedi tarsasjatek

Egy jó nászajándék kiválasztása nehéz feladat. Embert próbáló lehet az ifjú párnak olyan ajándékot találni, amit még soha nem kaptak és maradandó emlékké válhat. De az egyedi, személyükre szabott társasjáték talán a legjobb ajándék ilyen alkalomra.

Készítettünk is gyorsan egy társasjáték tábla mintát ennek örömére. A hátteret úgy alakítottuk ki, hogy az ifú pár neve is szerepelhessen rajta. Mindamellett, hogy természetesen egy saját fotó is lehet a társasjáték háttere. Ezt megoldást egyébként is sokan választják, de mivel a nagy napon készül az ifjú párról sok fotó, így ezek még az ajándék társasjáték elkészítésekor nincsenek kész, így nyugodtan választható az általunk elkészített nevesített sablon is. De természetesen szívesen fogadjuk a házaspárról készült bármilyen egyéb fényképet is. A lényeg, hogy megkapjunk mindent a mihamarabbi elkészülés miatt. A rendelés oldalon meg is találhatjátok az új tábla mintát NÁSZAJÁNDÉK néven.

ajándék társas egyedi társasjáték nászajándék házasság

Mivel végre itt a nyár és újra lehet esküvőket tartani, így természetes, hogy az esküvő szezonban megnövekedik az nászajándékok iránti kereslet. Erre mi is igyekeztünk felkészülni és a határidőket is kicsit szorosabbra húzni. Tudjuk jól, hogy sokszor már csak későn jut az ember eszébe megvenni a lehető legjobb nászajándékot, de ha ez éppen egy ajándék egyedi társasjáték lenne, akkor érdemes időben elkezdeni a beszerzést.

Mit értünk ez alatt? Mennyivel kell a nagy nap előtt megrendelni az ajándék társast? Mivel készüljünk rá? Itt vannak a válaszok.
 • Legalább az eskövő napja előtt 1 héttel meg kellene kapjuk a táblamintát. A szabályzat ráér kicsit később is.
 • Az 5 munkanapos elkészítést és kiszállítást csak akkor tudjuk vállalni, ha már minden nálunk van. Beleértve a szabályzatot is.
 • Célszerű megrendelés előtt már legalább nagyjából összeállítani a társasjáték egyedi szabályzatát, ugyanis általában ez a legidőigényesebb feladat. Innen lehet letölteni a mintákat.
 • A szabályzatot természetesen mindenki egyedire szabhatja. Lehet vicces feladatokat adni az ifú párnak és meg lehet idézni közös életükből néhány jelentős pillanatot.

Hogyan is nézhet ki egy remek és frappáns egyedi szabályzat egy ilyen nászajándék társasjátéknál? Összeírtunk nektek néhány példát. Lopni ér!

 • Kapcsolatotok hajnalán éjszakába nyúlóan beszélgettetek egymással. Rengeteget megtudtatok egymásról. Most itt az idő, hogy ezt felelevenítsétek. Csak kérdésekkel beszélhettek egymással. Aki elrontja visszalép hármat.
 • Itt van az esküvö napja. Rengeteg ember van jelen. Család, barátok, rokonok. Lássuk fel tudsz e sorolni közülük 30-at 1 perc alatt. Ha nem sikerül, egy dobásból kimaradsz.
 • Egy házasságban jól kell ismerni a párodat. Lássuk mennyire ismeritek egymást. A párod felír neked 3 kérdést. Ha egyet is elrontasz, vissza kell lépned tizet.
 • Olyan jól ismered a párod arcát, hogy akár csukott szemmel is felismered. Most tapogasd le a játékosok arcát és ha nem ismered fel a párodat akkor vissza kell lépned a startra.
 • Az esküvő egy olyan jeles nap, amire mindig emlékezni fogtok. Ez egy nagyon fontos dátum lesz az életetekben. A párod kérdezhet tőled három másik jeles eseményt. Ha nem tudod a dátumát akkor vissza lépsz hatot.
 • Egy jó házasság alapja a kommunikáció. Minden problémát meg kell tudnotok beszélni. Most zsebszöveg szabályokkal improvizáljatok egy vitát. A játékostársak adják a szöveget és a szituációt.
 • Mostantól csak egy emberrel fogsz élni. Na de előtte voltak mások is az életedben. Sorolj fel 1 perc alatt 30 férfi / női nevet. Ha nem sikerül egy dobásból kimaradsz.
 • Egy nagy esküvőn mindig rengeteg jó fogás van. Ha már ilyen jól össze állítottátok a menüt lássuk le tudsz e rajzolni egy főételt. Ha a játékostársak kitalálják, akkor újat dobhatsz.

De ezek persze csak néhány példa, amit egy ifjú párnak készülő társasjátékba bele írhattok. Az egyedi ajándék társasjátékot bármilyen más módon személyre szabhatjátok.
A társasjáték szabályzatának megírásakor vegyétek figyelembe az ifjú pár minden szokását, a legkedvesebb közös emlékeiteket, a legrosszabb vagy legjobb pillanatokat az életükből. Nyugodtan bele lehet írni a szabályzatba néhány gyermek kori emléküket, vagy a házasság előtti életükből megemlített kedves vagy kínos momentumot.
A lényeg, hogy kevés jobb ajndék lehet megfelelőbb nászajándék, mint egy társasjáték, amiben együtt idézhetitek fel a házaspár életének emlékeit.

Tulajdonképpen a házasság sem más mint egy hosszú és nagy TÁRSASJÁTÉK! Ugye?

Photos by: Wedding photo created by freepic.diller – www.freepik.com
Wedding photo created by freepic.diller – www.freepik.com