Gamer társasjáték
ajandek tarsas blog post kep 40 1 tejfakasztó társasjáték
Tejfakasztó ajándék? Piás társasjáték!
augusztus 1, 2022
ajandek tarsas blog post kep 42 1 tarsasjatek osszeallitas
Egyedi társasjáték összeállítás
augusztus 31, 2022

A populáris játékszoftverekhez is szoktak társasjáték verziót készíteni, de az egyedi gamer társasjáték a legjobb.

A gamerek nem csak szoftverekkel játszanak, hanem a társasjátékokat is nagyon szeretik. Nem véletlenül jött a gamer elnevezés sem ugyebár. Aki játékos az játékos. És ez nem csak az online vagy szoftveres játékokra igaz.

Egy elhivatott gamer számára nincs jobb ajándék mint az egyedi társasjáték.

Ha van olyan ismerősöd, aki rengeteget játszik, akkor az ő születésnapjára, névnapjára vagy bármilyen egyéb jeles eseményre KÉSZÍTS NEKI AJÁNDÉKTÁRSAST! És ne is akárhogyan: A kedvenc játékait is beleszőheted az egyedi társasjátékba. Sőt akár a tábla háttere is lehet egy kép a kedvenc játékából vagy játékaiból.

A szabályzatba pedig lehet belevenni rengeteg játékkal kapcsolatos dolgot. Össze is írtunk egy párat inspiráció gyanánt.

  1. Találtál egy új játékot, ami nagyon leköt. Napok óta szinte fel sem álltál a gép elől és csak folyamatosan játszol. Ezért már lábra állnod is nehéz. Maradj ezen a mezőn amíg ötöst vagy hatost nem dobsz.
  2. A legújabb játék megjelenési ideje megint kitolódott. A fejlesztő csapat olyan régóta tologatja már a megjelenést, hogy szinte egy örökkévalóságnak tűnik. Várj tovább itt. Ha valaki utolér, akkor te is újra játékba kerülsz.
  3. Rekord időt futottál egy retro játékban. Olyan jól kifüggted a game-et, hogy hivatalosan is elimert pályarekordot csináltál. Jutalmad egy újabb dobás.
  4. Indítottál egy Twicth csatnát ahol a a kedvenc játékoddal játszol. Már be is követtek 1500-an. Mivel ilyen sikeres vagy, lépj előre 6 mezőt.

Reméljük ezzel már kellőképpen felkeltettük az érdeklődésteket és legközelebb a gamer haverod vagy rokonod gazdagabb lehet egy kizárólag rá szabott társasjátékkal. Ehhez nincs is más tennivaló, mint megrendelni a játékot itt az oldalon.

A gamer társasjáték viszont nem csupán ajándék lehet. Nem kell feltétlenül oda adni valakinek. Magatoknak is készíthettek.

A haverokkal vagy barátokkal gyakran játszotok együtt online? A legközelebbi találkozóra nincs is jobb meglepetés, mint egy saját gamer társasjáték. Minden közös poént, gag-et vagy sztorit bele tudtok írni a társasjáték szabályzatába és együtt játszhattok vele.

Mindegy hogy milyen platformon játszotok (Playstation, Xbox, PC vagy mobil) a lényeg, hogy szerettek közösen játszani. Erre pedig a társasjáték úgyszintén alkalmas. Sőt, az egyedi társasjátékkal legalább élőben játszhattok.

Az is mindegy, hogy milyen tipusú játékkal játszotok együtt. Legyen az Minecraft, Roblox, Brawl Stars, PUBG Battleground, Fortnite, League of Legends vagy éppen a FarmVille, a lényeg az hogy szeretitek a közösségi játékokat. Ehhez szeretnénk mi is hozzájárulni egy kiváló egyedi társasjátékkal.

Ha tetszik az ötlet nézzétek meg a szabályzatmintákat, vagy keressetek meg minket az elérhetőségeink egyikén.

A friss hírekért pedig kövessetek be minket Instán vagy Facebookon.

Photos by: People man photo created by KamranAydinov – www.freepik.com

Gaming pc photo created by DCStudio – www.freepik.com