Hogyan dobd fel a céges bulit?
ajandek tarsas blog post kep 32 1 gyereknap ajándék
Mit ajándékozz gyereknapra?
március 21, 2022
ajandek tarsas blog post kep 35 1 diplomaoszto ajandek
Társasjáték mint diplomaosztó ajándék?
június 24, 2022

A legjobb céges rendezvényehez vagy bulikhoz mindig kell valami, ami összehozza a csapatot és beindítja a partyt.

Többször rendeltek már tőlünk egyedi társasjátékot céges eseményekhez. Minden esetben pozitív volt a fogadtatás és nagyon örülünk neki, hogy mások is alkalmasnak tartották az ajándék társast erre a célra.

Ha esetleg te is azon gondolkodnál, hogy mit is szerezz be a bulihoz, akkor rendelhettek egy egyedi, személyre szabott társasjátékot, hogy feldobjátok a kollégák hangulatát. Nem csak poharak, szalvéta, tányérok és dekoráció kellenek a jó mulatsághoz. Kell egy olyan játék, amilyet még senki nem látott. Ezt kínálja ajándéktársas!

Ezért rendelj a céges buli alkalmából egy ajándék társast!

Hogy a céges buli jól induljon, kell egy hatásos esemény, ami beindítja a hangulatot. Képzeld el, hogy ebben a társasjátékban minden olyan dolgot megemlíthettek, ami egy remek közösség kovácsolásához kell. Beleírhatjátok a közös élményeket, a korábbi csapatépítők maradandó emlékeit, a megannyi munkahelyi praktikát és a számtalan céges történetet.

Mindezekből egy kiváló egyedi társasjátékot tudtok összeállítani.

Nekünk is van néhány remek javaslatunk egy szabályzathoz. Összegyűjtöttük és kilistáztuk nektek.

 • A legutóbbi céges bulin túl sokat ittál és teljesen kiütötted magad. Büntetésből most 2 dobásból kimaradsz.
 • Teljesen kifogyott a kávé automata és holnapig nem is fogják feltölteni. Kávé nélkül lázadoznak a dolgozók. Csillapítsd le őket. A következő dobásod összegét oszd szét a többi játékos között.
 • Te vagy a céges partyk királya. Nincs olyan buli, amit ne tudnál feldobni. Itt az idő, hogy ezt a bulit is az egekbe repítsd. Szórakoztasd a fergeteges tánc tudásoddal a többieket a következő körig.
 • Folyton haza lopod a fénymásolóból a papírokat, de ezúttal rajta kaptak. Egy dobásból kimaradsz.
 • Folyton állítgatod a klímát a többiek pedig elégedetlenkednek. Nincs olyan hőmérséklet, ami mindenkinek jó lenne. Ezért most mindenki lépjen vissza három mezőt.
 • A forgószék magasságát elállítottad, amibe bele ültél. A gazdája nagyon mérges lett rád. Ne állítsd el mások székét! Büntetésből egy dobásból kimaradsz.
 • Folyton ellopod a tűzőgépet a többiektől, de a többiek is lopkodják másokét. Így már senkinek nincs a helyén a saját tűzőgépe. Büntetésből mindenki cseréljen helyet a táblán a tőle jobbra ülővel.
 • A papírzúzó szemét tárolóját senki nem szereti kiüríteni. Mindenki arra vár, hogy a másik majd megcsinálja. Ez nem jó taktika. A következő körben mindenki dobását a tőle jobbra ülő lépheti le.
 • Mindig mindenki lenyúlja a tolljaidat. Amikor pedig kellene és mástól kérsz, nekik sincs. Lopni bűn. Még tollat is. Büntetésből, a legnagyobb toll tolvaj kimarad 2 körből is. Szavazzatok arra, hogy ki a legnagyobb toll rabló.
 • Mindig állítgatjátok a rádió csatornát. Jó lenne már végre egyezményesen hallgatni a csatornákat. Csináljatok egy rádió beosztást, ami mindenkinek jó. Ezt kő papír ollóval kell megalkotni. Aki végül a leggyengébben szerepelt, az kimarad egy körből.
 • Az egyik kolléga már megint túl sokáig múlatta az időt a büfében. Szavazással döntsétek el, hogy ki a legnagyobb lógós közületek. A lógós maradjon ki most is, de rögtön 2 körből.
 • Elaludtál a gép előtt / a wécén. A munkatársaid rajta kaptak, hogy megint arccal lefelé bámulod az asztalt. Büntetésből egy dobásból kimaradsz.
 • Ha megpróbáljátok megcsinálni a szabadságolás kiosztást, abból mindig balhé van. Nem lehet mindenkinek jót tenni. Ezért most lépjen egyszerre mindenki hármat hátrafelé.
 • Elbambultál a meetingen. Olyan sokáig révedtél a semmibe, hogy most már azt sem tudod miről volt szó az értekezleten. Büntetésből kimaradsz egy körből.
 • Mindig késve érsz a munkába. Ez nem szép dolog. Legközelebb próbálj meg időben elindulni otthonról. Büntetésből most 2 körből is kimaradsz.

Természetesen ezek csak ötletek, de nyugodtan lophattok belőle pár szabályzat elemet.

Persze egy jó céges buli alatt már annyira ismeritek egymást, hogy megvannak a saját magatok közös történetei, amikből parádés szabályzatot tudtok összeállítani.

A buli mindenképpen óriási lesz és egy ilyen személyes társasjáték mindenkinek nagyon fog tetszeni. Szóval azt javasoljuk, hogy mielőbb rendeljetek egyet és az sem baj ha a szabályzatot csak később állítjátok össze.

Egy jól sikerült fotóval, vagy fotó montázzsal pedig egyedivé tehetitek a játék táblát is.

Akár a legutolsó céges buli alkalmával készült fotókból is készíthettek egy remek kollázst, ami szuperül mutat majd a táblán.

Ha pedig maradtak még bennetek megválaszolatlan kérdések vegyétek fel velünk a kapcsolatot, vagy nézzetek szét a gyakran ismételt kérdések között.

Ha pedig friss információkra vágysz akkor kövessetek be minket Instán vagy Facebookon.

Photos by: Company team photo created by drobotdean – www.freepik.com
Business man photo created by benzoix – www.freepik.com