Társasjáték mint diplomaosztó ajándék?
ajandek tarsas blog post kep 34 1 céges buli
Hogyan dobd fel a céges bulit?
április 20, 2022
ajandek tarsas blog post kep 36 2 egyedi ajandek
Melyik egyedi ajándék sekélyes?
július 4, 2022

Amikor elérkezik a nagy nap és az egyik kedves rokon / családtag / barát / ismerős a sok éves tanulmányok után boldogan átveheti a diplomát, mindenki szeretné ezt megfelelő formában megünnepelni. De vajon mit adjunk ilyenkor?

Szerintünk nagyon frappáns diplomaosztó ajándék az egyedi társasjáték!

Ilyenkor úgyis összegyűlik a család apraja nagyja és együtt ünneplitek a firss diplomást. Mindegy hogy hol és milyen szakon végzett, az egyedi társasjátékot úgy és olyanra alakítjátok, amilyenre csak akarjátok. A szabályzat megírásánál pedig számtalan közös emléket és sztorit lehet felidézni, ami az ünnepeltről szól.

A diplomaosztó ajándék, pedig egy maradandó emlék.

Ezért nem szabad egy csokor virággal és némi csokival egyszerűen megoldani az egészet. Persze ez egy könnyebb út és sokkal egyszerűbb így letudni az egész ajándékozást. De ha ránk hallgatnak akkor egy szuper és örökre szóló ajándékkal lepik meg az illetőt.

És miért kiváló ajándék ez még?

Azért mert a játék során összegyűlik mindenki és nem csak privátban, de közösen is felidézthetitek az utat, amíg a fiss dipomás eljutott eddig a pontig. Biztosan nem volt könnyű menet és ezzel nagyon szépen kifejezhető az együttérzés és a bátorítás, amit az évek során nyújtottunk neki, hogy végül sikeresen lediplomázhasson.

Egy diploma megszerzése pedig nem könnyű feladat. Az ajándéktársas összeállítása viszont AZ!

Nem is kell mást tenni csak ellátogatni a megrendelő oldalra. Kiválasztani, hogy hány lépésből álljon a társasjáték majd kiválasztani, hogy milyen háttere legyen. Ezen a ponton akár saját fotót is lehet feltölteni háttér ként. Célszerű az ünnepeltről keresni egy jó fotót és azt használni. (Inkább fekvő fotót ha lehet, mivel a játéktábla is fekvő formátumú.) Valamint a minőségét tekintve a Facebook-ról letöltött fotó, sajnos nem elég jó felbontású. Ezután fel lehet tölteni az egyedi szabályzatot, de ez nem kötelező. Ráér később is elküldeni emailben. Majd megadni a személyes adatokat és már mehet is a rendelés. Rendeléstől számított 5 munkanapon belül mindig oda szokott érni a társasjáték.

Egyedi alkalom, egyedi ajándékot érdemel. Márpedig a diplomaosztó az egyik legegyedibb alkalom az ember életében.

Ugyanakkor több diplomát is szerezhet bárki és ez esetben akár bármelyik diplomaosztóra lehet ajándékozni egyedi társasjátékot. Több diploma, több ajándékot ér.

Ha pedig teljesen egyedi ajándékkal készülnének, akkor célszerű mihamarabb felvenni velünk a kapcsolatot, akár telefonon akár emailben.

Photo by: Academic photo created by rawpixel.com – www.freepik.com