Mit ajándékozz gyereknapra?
ajandek tarsas blog post kep 33 1 anyak napja
Készíts társasjátékot anyák napjára
március 14, 2022
ajandek tarsas blog post kep 34 1 céges buli
Hogyan dobd fel a céges bulit?
április 20, 2022

Mikor is van a gyereknap? Minden évben május utolsó vasárnapján!

De ez nincs mindenütt így. Magyarországon május utolsó vasárnapja a gyereknap, (ami idén 2022-ben május 29-ére esik), de Indiában például november 14-én míg Amerikában augusztus első vasárnapján ünneplik.

A gyereknap mint ünnep Törökországból származik. Ott már egészen 1920 óta ünneplik ezt a jeles eseményt.

Ilyenkor mindenféle színes és játékos gyereknapi program várja a lurkókat. Érdemes körülnézni a lakóhelyünk környékén, hogy hol milyen programmal kedveskednek a gyerekeknek. De lehet ezen az oldalon is keresni országosan. Sok ilyenkor a foglalkoztató vásár, vagy a gyerekzenekar koncert, de nagyon sok a kitelepített vidámpark és activity park is. De nem hiányozhatnak ilyenkor az édesség árusok és vattacukor vagy kürtős kalács készítők sem.

A programok mellett sokan meg is szokták ajándékozni a csemetéket. A gyerkenapi ajándék kiválasztása sem egyszerű feladat, de mi szeretnénk segíteni ebben, hogy ez most ne okozzon fejtörést senkinek.

Az idei gyereknap legyen feldobva egy ajándéktársassal!

Mi pedig elkészítjük és ki is szállítjuk az egyedi társasjátékot, természetesen még gyereknap előtt. Ehhez viszont fontos, hogy még időben megkapjuk a rendelést. Ha pedig esetleg nehézkes lenne a szabályzat összeállítása, akkor ebben is tudunk segíteni. Itt egy komplett lista a már használt vagy általunk összeállított szabályzati elemekből. Rengeteg mókás és érdekes feladat található benne. Reméljük tudják hasznosítani.

És hát miért is ne ünnepelnénk meg a gyerekeket ezen a jeles napon. Hiszen ők dobják fel a mindennapjainkat. Ők teszik színesebbé a világot. És persze az sem árt, hogy ha a felnőttek is meg tudják őrizni magukban a belső gyermeket.

Az egyedi társasjáték pedig remek alkalmat biztosít arra, hogy egy jót mulasson együtt a család, amint lépésről lépésre teljesítik a feladatokat, melyeket a személyre szabott mezők nyújtanak. Így gyereknap mi felnőttek is gyerekek lehetünk egy kis időre.

Lépjenek velünk kapcsolatba, ha további kérdéseik lennének.

Photos by: Laugh photo created by user18526052 – www.freepik.com