Húsvéti ajándék? Ajándéktársas!
ajandek tarsas blog post kep 30 1 nőnapi ajándék
Virág helyett adj társasjátékot nőnapra
február 22, 2022
ajandek tarsas blog post kep 33 1 anyak napja
Készíts társasjátékot anyák napjára
március 14, 2022

Idén húsvétkor a tojás keresés mellé miért ne adhatnál egy remek személyes társasjátékot ajándékba?

A magyar hagyományok szerint húsvétkor a fiúknak szokás meglocsolni a lányokat. Cserébe tojást kapnak vagy egyéb ajándékot. Ez a tradíció már nagyon régóta a miénk és nem is szeretnénk ha kihalna ez a szép hagyomány.

Mindemellett már vannak újabb és újabb, átvett tradíciók is amelyek szintén nagyon népszerűek.

Az egyik ilyen a tojás keresés. A gyerekeknek az a feladata, hogy a kertben vagy bármilyen kültéren elrejetett tojásokat kell megtalálniuk. Ezeket a húsvéti nyúl rejti el, és ha mindet megtalálták, akkor kapnak valamilyen ajándékot.

Ez az ajándék lehetne egy húsvéti társasjáték is.

Persze nem mindenhol tartják jó ötletnek az ajándékozást ezen az ünnepen. A húsvétot úgy is lehet ünnepelni, hogy egyáltalán nem adunk semmit senkinek. De ha valaki mégis úgy döntene, hogy megajándékozza a gyerekeket ezen alkalomból, akkor miért ne rendelhetne egy saját egyedi társasjátékot.

Ebben segítünk mi! Segítünk összeállítani és el is készítjük a megtervezett vagy kitalált személyre szabható társasjátékot, hogy idén ne csak piros tojást kapjanak a gyerekek, hanem egy különleges élményt is.

Természetesen a társasjátéknak nem kell a húsvétról szólnia. Sőt! Akkor lesz igazán személyes ez a meglepetés, ha nem is említjük meg a szabályzatban. Ezáltal bármikor újra elővehető lesz és újra játszható.

Célszerű a megajándékozott személyre írni a szabályzatot, vagy a családon belüli vicces és gyakran ismételt anekdotákat feleleveníteni egy ilyen társasjáték során.

Van olyan is ahol a húsvéti nyúl hozza az ajándékot!

Ha pedig a húséti nyúl hozza a tárasjátékot, akkor akár a húsvétról is szólhat a játék. Természetesen iylen szabályzatot is lehet írni. Ebben az esetben akár a játéktábla háttere is lehet húsvéti témájú. Ebben is szívesen segítünk. Itt van egy kollekció ezekből.

Ha tudunk segíteni a húsvéti ajándék elkészítésében, akkor keressen minket nyugodtan. Ha pedig a legfrisseb hírekről tájékozódna akkor kövessen minket Facebookon, vagy Instán.

Természetesen a szabályzatot nem írhatjuk meg mindenki helyett, de számos segítő anyagot készítettünk már. Oldalunkon készítettünk már egy nagyobb kollekciót mind a felnőtt, mind pedig a gyerek társasjáték szabályzatához.

Idén a húsvéti ajándék legyen egy ajándéktársas!

Photos by: Rabbit ears photo created by pvproductions – www.freepik.com