Készíts társasjátékot anyák napjára
ajandek tarsas blog post kep 31 1 husveti ajandek
Húsvéti ajándék? Ajándéktársas!
március 7, 2022
ajandek tarsas blog post kep 32 1 gyereknap ajándék
Mit ajándékozz gyereknapra?
március 21, 2022

Hamarosan itt van az egyik legszebb ünnep: az anyák napja.

Az anyák napja idén is május első vasárnapján lesz. Ez most 2022 május 1-jére esik.

Az anyák napját nem csak Magyarországon, de a világ összes országában ünneplik. Az időpontok mindenhol másképpen alakulnak.

Az anyák napja ünneplése eredetileg az ókori Görögországból származik. Rheát, az istenek anyját ünnepelték ekkor és ezzel együtt az összes anyát, akik életet adtak gyermekeiknek. Magyarországon 1925-ben tartották meg először. Utána nemsokkal már be is került a hivatalos iskolai ünnepek közé. Azóta is minden évben megtartjuk ezt a szép hagyományt.

Az iskolákban és óvodákban a gyermekek versekkel és dalokkal szokták köszönteni az anyákat. Később pedig vagy virággal vagy egyéb ajándékokkal szokták a gyermekek meglepni az anyjukat. Ehhez az ajándékozási szokáshoz szeretnénk mi is segítséget nyújtani.

Anyák napjára adjatok idén egy személyes társasjátékot, ami csakis róla szól!

A szabályzatban megköszönhettek neki mindent, amit értetek tett és tesz a mai napig is. De akár a közös emlékeket is fel eleveníthetitek egy közös játék során. Nyugodtan írhattok egy igazán sírós, nevetős, nosztalgiázós társasjátékot. Úgy hisszük, hogy egy ilyen ajándéknak minden anya örülne.

Mi úgy gondoljuk minden anya megérdemli ezt a fajta játékos törődést is tőlünk. Úgysem tudjuk nekik visszaadni azt a rengeteg törődést és szeretetet, amit egész életünk folyamán tőlük kaptunk. Hát miért is ne lepnénk meg egy játékkal, ami csakis róla szól és együtt játszhatjátok végig közös életetek legmeghatározóbb pillanatait.

Ugyan a legtöbb esetben virágot és valami apróságot szokás adni ezen az ünnep napon, de ezt természetesen nem kötelező érvényű. Az ajándékok mindig akkor a legjobbak ha személyesek. Egy virág és egy csoki pedig már nem igazán számít személyesnek, ezért reméljük Önök is jó ötletnek tartják a személyre szabott társasjátékot.

A szabályzat megírásában segítségükre lehet az általunk összegyűjtött szabályzat elemek listája. Ha pedig bármilyen kérdés lenne még, akár a rendeléssel, akár bármi mással kapcsolatban, keressenek minket nyugodtan. A legfrissebb információkért pedig lehet minket követni Facebook-on és Instán is.

Photo: Top view photo created by freepik – www.freepik.com