Legyen saját társasjátékod
ajandek tarsas blog post kep 17-2 hazavato ajandek egyedi tarsasjatek
Mi a legjobb házavató ajándék?
június 18, 2021
ajandek tarsas blog post kep 19 1 tarsasjatek babavaro bulira
Készíts társasjátékot babaváró bulira
augusztus 4, 2021

Legyen saját társasjátékod

ajandek tarsas blog post kep 18-1 sajat tarsasjatek keszites

Mindig is szerettél volna egy saját társasjátékot? Egy olyat, ami csakis rólad szól? Vagy csak a családodról? Vagy a baráti társaságodról?

Nem kell feltétlenül ajándékba adni az egyedi társasjátékot. Te magad is elkészítheted és meglepheted vele akár saját magad is vagy akár a családot, rojkonságot, baráti társaságot is.

Az ajándéktársas részben azért jött létre, mert mindig is érdekelt minket a saját társasjáték készítés. Gyerekként sokan készítenek maguknak vagy a barátoknak társasjátékot. Nem kellett hozzá más, mint papír ceruza és némi kreativitás. A szabályzatot és a táblamintát már akkor is magunknak készítettük.

Ez a hobbi később át csapott abba, ami már egy szinttel komolyabb társasjáték készítésnek volt nevezhető. Ekkor már az ismerősöknek, rokonknak, barátoknak készítettünk társasjátékokat. Születésnapra, névnapra, ballagésra, évfordulóra, vagy csak úgy. Ezek mindig remek szórakozást nyújtottak nekünk és a megajándékozottak számára is. Ekkor már külömböző grafikai programok segítségével készültek a szabályzatok és a táblaminták, valamint alternatív papír technikai megoldásokkal kísérleteztünk. Az eredmény még mindig vegyes volt.

Majd elérkezett az idő, mikor már tudtunk egy kicsit invesztálni is ebbe a korábbi hobbi társasjáték készítésbe és létrehoztuk az ajándéktársas.hu-t. Berendeltünk egy halom biankó társasjáték táblát és a hozzá illő dobozokat. Csináltunk egy weboldalt, hogy mindenki kedvére állíthassa össze és rendelje meg az egyedi társasjátékokat, az általunk kialakított sablonok segítségével.

Így a saját társasjáték készítésnek többé nincs akadálya! Bárki csinálhat! Mi pedig segítünk benne.

Részben gyermekkori álmunk valósult meg ezzel a vállalkozással, -mivel most már saját részre is korlátlanul csinálhatunk játékokat – másrészt lehetőséget tudunk adni másoknak is ugyanerre.

Ha te is szeretsz társasjátékokat tervezni és érzed magadban a kreativitást, hogy létre hozz egyet akkor keress minket nyugodtan. Nyitottak vagyunk mindenféle kihívásra. Nem kötelelző megtartani az általunk megálmodott sablonokat vagy az ikonrendszert. Tulajdonképpen teljesen egyedi társasjátékokat is lehet tervezni és kivitelezni a segítségünkkel.

Persze van néhány feltétel aminek meg kell felelni:

  • A biankó társasjáték tábla mérete fix: 600x450mm – Persze tudunk levágni belőle, de akkor már nem lesz olyan szép a kerete.
  • A doboz mérete is fix és sajnos nem tudjuk lefedni a rajta lévő nyomatot. Amit viszont tudunk helyette, hogy lematricázzuk a közepén található ‘Társasjáték rólad – neked’ feliratot. Itt is van egy kép róla.
  • A táblanyomat bármilyen lehet. Engedd szabadon a fantáziád.
  • Kártyás játékot is tudunk csinálni. Az eredeti verzióban A4-es laminált két oldalas nyomatot adunk szabályzatnak. De a szabályzatot tudjuk egyedileg nyomott kártyákra is nyomtatni. Ettől csak izgalmasabb lehet a társasjáték.
  • Ha esetleg egyéb papír alapú kellékre van szükség, (játékpénz, ingatlan kártya, tulajdonság kártyák, stb.) azokat is elő tudjuk állítani.
  • Ha esetleg extra mező kártyákra, vagy zsetonokra lenne szükség a megálmodott társasjátékhoz, azokról is tudunk gondoskodni. Persze ez több időbe telik, de minden csak egyeztetés kérdése.
  • Egyedi mini játék kellékeket is tudunk szerezni, ha nem találnátok meg az általunk összeállított listában a nektek megfelelőt.
  • Az egyedi kellékek és minták természetesen módosítanak az eredeti áron.

ajandektarsas doboz mockup matrica saját társasjáték

Amennyiben tetszenek az itt leírtak és szeretnél teljesen egyedi társasjátékot rendelni keress minket emailben vagy telefonon és mi segítünk mindenben, amiben csak tudunk. Annyi kérdést tesztek fel, amennyit csak akartok és mi megpróbálunk mindenre válaszolni.

Photos: Wall photo created by wayhomestudio – www.freepik.com