Mit ajándékozz annak, akinek meg van mindene?
ajandek tarsas blog post kep 25 1 ajandek tarsasjatek ertekeles
Köszönjük a pozitív értékeléseket!
november 16, 2021
ajandek tarsas blog post kep 29 1 valentin nap ajandek
Készíts társasjátékot Valentin nap alkalmából!
január 21, 2022

Mit is adjunk nekik ajándékba? Mit kapjon születésnapjára? Mit adjunk nekik karácsonyra? Mit vásároljunk neki?

Van nekik már mindenük, ami kell!

Ugye milyen sokszor mondtuk vagy gondoltuk ezt már magunkban? Hányszor de hányszor kellet már olyanoknak ajándékot keresnünk, akik már mindent beszereztek maguknak és nem hiányzik nekik egy százakárhanyadik felesleges tárgy.

De tényleg, mit is ajándékozhatnánk nekik?

A háztartásukat már felszerelték mindennel, amire szükségük lehet. Hiába is adnánk nekik egy újabb porszívót. Mihez is kezdenének vele. Azt gondolod, hogy te tudod milyen a legjobb kés ajándékba, de hát nekik már van egy sokkal tutibb készletük. Gondolod, hogy egy kenyérpirító mindig remek ajándék. Kivéva, ha nekik már van 3 eleve, mivel az esküvőjükre is kaptak kettőt.

Könyvet ajándékozni mindig szuper ötlet. De vajon milyet? Kitől? Az is lehet, hogy már rég megvan nekik és már el is olvasták. De az is lehet, hogy már rég nem olvasnak csak ebook-ot. Akkor meg minek egy felesleges porfogó. Lehet, hogy már könyvespolcuk sincs.

Az ajándék kártya szintén megfelelő megoldás lehet ilyen esetre. Akkor végülis azt vesznek, amit csak akarnak. Persze itt is nehéz kiválasztani, hogy milyen tipusú boltból szerezzünk be ajándék utalványt. Na meg hát ez tök személytelen ajándék.

Élményt ajándékozni talán a legjobb ötlet lehetne. De csak lehetne. Miért? Részben azért mert ezek nagyon drágák. Egy közepes értékelésű wellness hétvége ára is minimum egy fél havi fizetés. A koncertjegyek ára is az egekben van már. Ha egyáltalán lehet szerezni jegyet a kedvenc zenekarukra. De ha színház jegyet szeretnél adni, az sem egyszerű. Melyik darabra? Mi van ha látták már? És megannyi kérdés jöhet még szóba ilyenkor. A különleges élmények, mint az ejtőernyőzés, sétareplülés, autó versenyzés, stb. pedig már majdhogynem megfizethetetlenek.

Nos akkor legyen egyedi ajándék. De a gravírozott bor már lerágott csont, sőt az összes gravírozott kütyü is lejárt lemez. A legtöbb egyedileg készített cucc persze igen látványos és meglepő ajándék lehet, de ezekre viszont sokszor heteket kell várni, mert a kézsítőnél már rengetegen állnak sorban. Mire elkészül a várva várt egyedi ajándék, már lehet hogy okafogyottá válik az egész.

Akkor tényleg mit is ajándékozzunk nekik? Mi a legjobb egyedi ajándék?

Hát persze, hogy az ajándéktársas a legjobb választás! És nem csak szerintünk. A vásrlóink véleményei is ezt támasztják alá. Eddig minden platformon 5 csillagos az értékelésünk. Szóval rendeljetek egyedi társasjátékot és mi villámgyorsan elkészítjük.

Előtte persze nem árt ha átnézitek a gyakran ismételt kérdéseket, vagy át tanulmányozzátok a szabályzat készítéséhez szükséges információkat. Ha pedig érdekel, hogy mennyire is lehet egyedi ajándék a társasjáték, akkor olvasd el ezt a cikket.

Ha további kérdéseitek vannak, vagy nem akartok lemeradni semmilyen friss infóról, akkor kövessetek minket a Facebookon vagy az Instán.

Photo by: Ribbon photo created by rawpixel.com – www.freepik.com