A megújuló társasjáték
ajandek tarsas blog post kep 11 legjobb karacsonyi ajandek
Mi a legjobb karácsonyi ajándék?
november 9, 2020
ajandektarsas egyedi tarsasjatek mi kerul a dobozba 01
Mi kerül az egyedi társasjáték dobozba?
december 3, 2020

Ez az egyedi társasjáték valóban meg tud újulni! Csak a szabályzatot kell újraírni és kész az új társasjáték!

Ez nem vicc! Tényleg teljesen új játékot lehet készíteni, ha írunk hozzá egy új szabályzatot. Mindjárt be is mutatjuk, hogyan lehetséges ez.

Íme egy példa. Megrendelitek az ajándék társasjátékot egy különleges alkalomra valamelyik barátnak vagy rokonnak. A rendelés folyamán fel lehet tölteni a szabályzat sablont is. Ezt persze nem kell megtenni rögtön, ráér majd a rendelés leadása után is. A lényeg, hogy egy sablon (Word dokumentum) letölthető az oldalról rendelés közben.

Nem csak a erndelés közben lehet letölteni a megeflelőt. Egyszerűen kiválasztva a megfelelő társasjáték típust letölthetiktek erről az oldalról is. (Csak kicsit lentebb kell görgetni a szabályzat szekcióhoz.)

A legtöbb társasjátékkal amit a boltokban kaphatunk csupán egy fajta játékot lehet játszani. És ezt lehet játszani unalomig, mindaddig míg egyszercsak már nem akarjuk újra játszani. Az ajándéktársas ezzel szemben akárhányszor újra játszható. A szabályzat módosítása pedig igen egyszerű. Csak töltsétek le a megfelelő játékszabály sablont és töltéstek ki új szabályokkal. Ha kinyomtatjátok akkor pedig már mehet is a játék újra. Ha pedig kihagynátok a papírt, akkor elég egy tabletről vagy egy mobiltelefonról felolvasni a játék szabályokat.

Ha pedig már fogytán lenne a kreativitás és már nincs több ötlet a társasjáték megújítására, akkor itt van néhány hasznosabb cikkünk, amikből nyugodtan merítsetek ötleteket. De akár egy az egyben is kimásolhatjátok őket.
Társasjáték szabályzat ötletek gyerekeknek
Társasjáték szabályzat ötletek felnőtteknek
Társasjáték szabályzat ötletek legénybúcsúra vagy lánybúcsúra
Társasjáték szabályzat ötletek házavató bulira

Habár a játéktábla és a doboz nem változtatható, de egy jó sablon kiválasztásával szinte bármilyen játékot lehet játszani rajta. A legtöbb betervezett tábla mintánk kiválóan megfelel erre a célra.

A mellékelt képen láthatóak a kész minták. De ha ide klikkeltek akkor rögtön el is juthattok a rendeléshez, ahonnan kiválaszthatjátok a legszimpatikusabbat.

ajandektarsas-egyedi-doboz-foto-kellekek-01-870x710-animated-yellow

Ha a szabályok újra írásával kapsz egy új társasjátékot, akkor ez lényegében egy folyton megújuló és örökké játszható társasjáték!

Ha pedig lenne még kérdésetek az egyedi társasjátékról javasoljuk nézzétek meg a gyakran ismételt kérdéseket, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Photo: Idea vector created by gstudioimagen – www.freepik.com